axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From balajikumara T <balajikum...@gmail.com>
Subject Re: tcpmon help
Date Mon, 16 Feb 2009 18:39:18 GMT
Hi Rajika
Thanks a lot, it worked, i was ignoring -p,
stupid mistake
thanks for your time

Balaji


On Mon, Feb 16, 2009 at 12:52 PM, Rajika Kumarasiri <rajikacc@gmail.com>wrote:

> hi,
> You need to specify the tcpmon listen port and target port appropriately.
> Try this.
> Start axis_server in port 9099 (./axis2_http_server -p 9099)
> Start tcp_mon listening on port 9090 and targeting 9099 (./tcpmon -lp 9090
> -tp 9099)
>
> -Rajika
>
>
>
> On Mon, Feb 16, 2009 at 10:50 PM, balajikumara T <balajikumara@gmail.com>wrote:
>
>> Hi Ppl,
>> I am trying to run the tcpmon,but i dont see any log file updated when i
>> send a request
>>
>> i gave the following command : (AXIS2C_HOME is set as well)
>> /usr/local/tcpmon/bin/tools$ ./tcpmon
>> Listen port : 9099 Target port : 9090 Target host: localhost
>>
>>
>> i see the logfile with just the following lines updated only when i
>> shutdown tcpmon
>> logs/axis2_tcpmon.log
>> [Mon Feb 16 11:53:14 2009] [info]  Received signal SIGINT. Utility
>> shutting down
>>
>> No other logs.
>>
>> My setup is :
>>
>> I have tomcat fwding the request to axis2c client (same host)  listening
>> on 9090  who inturn fwd the request to a axis2c server(different host)
>> listening on 9090
>> I see my call going through ,but i dont see the anything in tcpmon log
>>
>>
>> I tried seeing the tcpmon log atleast on the server side, but i dont see
>> the creation any axis2_tcpmon.log.
>>
>> Am i doing anything wrong ? i did ./configure ,make ,make install.
>> Pls guide me
>>
>> Thanks
>> Balaji
>>
>>
>
>
> --
> http://wso2.org/
> http://llvm.org/
> http://www.osdev.org/
>

Mime
View raw message