axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Atanacio Reyes <arey...@yahoo.com>
Subject Re: problems with apache2 (500 Internal Server Error)
Date Thu, 22 Jan 2009 01:24:38 GMT
Hi Dinesh:

I only put between coments line 422 in source file ~/util/src/utils.c and below apache.conf
worked.
thanks for your help.


 while (loop_state)
    {
        tmp = strstr(tmp, axis2_request_url_prefix);
        if (!tmp)
        {
            break;
        }
        else
        {
            service_str = tmp;
            tmp += axutil_strlen(axis2_request_url_prefix);
            /*break;  stop on first prefix as user may have prefix in service name */
        }
    }

I think  axis2_request_url_prefix != "services".
this variable must contain the value of Axis2ServiceURLPrefix.



----- Original Message ----
From: Dinesh Premalal <xydinesh@gmail.com>
To: axis-c-user@ws.apache.org
Sent: Monday, January 12, 2009 8:33:35 PM
Subject: Re: problems with apache2 (500 Internal Server Error)

Hi Atanacio,

Atanacio Reyes <areyesv@yahoo.com> writes:

>
> Axis2RepoPath /usr/local/axis2c
> Axis2LogFile /usr/local/axis2c/logs/axis2http.log
> Axis2LogLevel debug
> Axis2ServiceURLPrefix / 
> <Location /axis>
>     SetHandler axis2_module
> </Location>

After Axis2/C 1.1 release, there were some more parameters to be
defined. I would suggest you to try with them. Please see Axis2/C
manual for more details[1].

thanks,
Dinesh

1.http://ws.apache.org/axis2/c/docs/axis2c_manual.html#mod_axis2



      

Mime
View raw message