axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Arnie Chien" <ach...@knfbreader.com>
Subject RE: problem with upload to REST-enabled service
Date Fri, 05 Sep 2008 12:20:00 GMT
Do you mean verify what the message is as it leaves the client?    I don't
know how to capture it on the server if the service operation is not
receiving anything.  I'm new to axis so would appreciate if you could advise
me.  In case it helps, the log reads:

[Thu Sep 04 18:06:08 2008] [debug]
..\..\src\core\transport\http\common\http_worker.c(192) Client HTTP version
HTTP/1.1
[Thu Sep 04 18:06:08 2008] [debug]
..\..\src\core\transport\http\util\http_transport_utils.c(289) HTTP stream
chunked
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\rest_disp.c(113)
Checking for service using target endpoint address :
http://12.11.162.2:9090/axis2/services/KIPSvc/getVC
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\rest_disp.c(134)
Service found using target endpoint address
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\rest_disp.c(201)
Checking for operation using REST HTTP Location fragment : /getVC
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\rest_disp.c(209)
Operation found using target endpoint uri fragment
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke
the handler request_uri_based_dispatcher within the phase Transport
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke
the handler AddressingInHandler within the phase Transport
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [info]  Starting addressing in handler
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [info]
..\..\src\modules\mod_addr\addr_in_handler.c
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke
the handler addressing_based_dispatcher within the phase Transport
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke
the handler rest_dispatcher within the phase Dispatch
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke
the handler soap_message_body_based_dispatcher within the phase Dispatch
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke
the handler soap_action_based_dispatcher within the phase Dispatch
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke
the handler dispatch_post_conditions_evaluator within the phase PostDispatch
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke
the handler context_handler within the phase PostDispatch
[Thu Sep 04 18:06:09 2008] [warning] ..\..\src\core\description\op.c(1149)
Message id not found for message context while registering operation context
for operation getVC
[Thu Sep 04 18:06:10 2008] [info]  Request served successfully 


-----Original Message-----
From: Manjula Peiris [mailto:manjula@wso2.com] 
Sent: Thursday, September 04, 2008 11:28 PM
To: Apache AXIS C User List
Subject: Re: problem with upload to REST-enabled service

Can you capture the message which is sent to the server ?

On Thu, 2008-09-04 at 17:19 -0400, Arnie Chien wrote:
> Hi,
> I'm trying to upload an image to an axis2c server.  The image is handled
by
> a service which is REST-enabled (modeled after the echo sample).  The
> services.xml is
> 
> <service name="KIPSvc">
>     <parameter name="ServiceClass" locked="xsd:false">KIPSvc</parameter>
>     <description/>
>     <operation name="getVC">
>             <parameter name="RESTMethod">POST</parameter>
>             <parameter name="RESTLocation">getVC</parameter>
>     </operation>
> </service> 
> 
> The client is written in Java, but does not use the axis2 API; it just
> constructs a POST request using the java HttpConnection class.  (My
> understanding of REST is that this should be okay.)  It sets content-type
to
> text/xml, and sends the image data as a sequence of bytes.
> 
> Processing gets into the service dll, such that the getVC operation
> 
> axiom_node_t *
> axis2_KIPSvc_getVC(
>     const axutil_env_t * env,
>     axiom_node_t * node)
> 
> is called.  But the "node" argument is null.  Could someone could tell me
> what the problem might be?  Many thanks in advance- 
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org





---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message