axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Supun Kamburugamuva" <supu...@gmail.com>
Subject Re: Failed to load mod_rampart.dll
Date Wed, 09 Jul 2008 05:30:11 GMT
Hi,

Have you tried typing http://localhost/axis2/services in the browse?. That
should display the deployed services.

You can run the update_n_run,bat. But please note that in that file the
client talks to the http://localhost:9090/axis2/services/sec_echo. Please
change the port before running it.

Supun..

On Wed, Jul 9, 2008 at 12:48 AM, yuanhuhu <yuanhuhu@yahoo.com> wrote:

> Hi Shankar,
>
> Thanks.  I eventually be able to run the apache server with the axis2
> config.  But it doesn't run correctly.  When I pointed my browser to "
> http://localhost/axis2", it returns an "unable to connect" error.
> And it returns "It works" when I point my brower to "http://localhost".
> There is no error log to the error.log and apache_axis2.log file.  In fact,
> the apache_axis2.log wasn't created.
>
> I tried to debug it using "httpd -t -D DUMP_MODULES", it seems that the
> axis2 module is loaded correctly.
> C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\bin>httpd -t -D
> DUMP_MODULES
> Loaded Modules:
>  core_module (static)
>  win32_module (static)
>  mpm_winnt_module (static)
>  http_module (static)
>  so_module (static)
>  actions_module (shared)
>  alias_module (shared)
>  asis_module (shared)
>  auth_basic_module (shared)
>  authn_default_module (shared)
>  authn_file_module (shared)
>  authz_default_module (shared)
>  authz_groupfile_module (shared)
>  authz_host_module (shared)
>  authz_user_module (shared)
>  autoindex_module (shared)
>  cgi_module (shared)
>  dir_module (shared)
>  env_module (shared)
>  imagemap_module (shared)
>  include_module (shared)
>  isapi_module (shared)
>  log_config_module (shared)
>  mime_module (shared)
>  negotiation_module (shared)
>  setenvif_module (shared)
>  userdir_module (shared)
>  axis2_module (shared)
> Syntax OK
>
> Is there anything else that I can check?  And after I start up the HTTPD
> with Axis2 correctly, do I just need to run
> "samples\client\sec_echo\update_n_run.bat" to test the samples?  Do I need
> to deploy the server somehow?
>
> Thanks!
>
> Yuan
>
> --- On Tue, 7/8/08, Uthaiyashankar <shankar@wso2.com> wrote:
>
> > From: Uthaiyashankar <shankar@wso2.com>
> > Subject: Re: Failed to load mod_rampart.dll
> > To: "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org>
> > Date: Tuesday, July 8, 2008, 4:19 PM
> > Hi,
> >
> >
> >
> > >
> > >> we have not tested with openssl 0.9.8h.
> > Theoritically it
> > >> should work :)
> > >> . Is it possible for you to try with OpenSSL
> > 0.9.8d or
> > >> 0.9.8e and see
> > >> whether the problem exists? Then we can be sure
> > whether the
> > >> problem is
> > >> openssl or something else and further investigate.
> > >> Optionally, you can
> > >> run Axis2/C through apache and try whether it
> > works. You
> > >> can get apache
> > >> with Openssl 0.9.8e from [1]
> > >>
> > >>
> > >
> > > Thanks.  I am not able to find an installation
> > executable for earlier version of openssl for windows.  I
> > tried the alternative approach, i.e. apache with openssl
> > 0.9.8.e.
> > >
> > > I followed the instructions to set up the http server,
> > but it failed to start.  :(
> > >
> > > Here is the error log:
> > > -----------------------------------------------
> > > [Mon Jul 07 13:55:49 2008] [notice] Child 6436:
> > Starting thread to listen on port 80.
> > > [Mon Jul 07 13:56:02 2008] [error] [client 127.0.0.1]
> > File does not exist: C:/Program Files/Apache Software
> > Foundation/Apache2.2/htdocs/axis2, referer:
> > http://ws.apache.org/axis2/c/docs/axis2c_manual.html
> > > [Mon Jul 07 13:56:02 2008] [error] [client 127.0.0.1]
> > File does not exist: C:/Program Files/Apache Software
> > Foundation/Apache2.2/htdocs/favicon.ico
> > > [Mon Jul 07 13:56:10 2008] [error] [client 127.0.0.1]
> > File does not exist: C:/Program Files/Apache Software
> > Foundation/Apache2.2/htdocs/favicon.ico
> > > [Mon Jul 07 13:56:46 2008] [notice] Parent: Received
> > shutdown signal -- Shutting down the server.
> > > -----------------------------------------------
> > >
> > > This is what I have added to the httpd.conf.
> > > -----------------------------------------------
> > > LoadModule axis2_module modules/mod_axis2.so
> > > Axis2RepoPath D:/Tools/axis2/axis2c-bin-1.4.0-win32
> > > Axis2LogFile  D:/Tools/axis2/axis2c-bin-1.4.0-win32
> > >
> >
> > Can you give a filename and see whether any error messages
> > are written
> > to that. Can you sent that file? E.g.
> >
> > Axis2LogFile
> > D:/Tools/axis2/axis2c-bin-1.4.0-win32/apache_axis2.log
> >
> >
> > Regards,
> > Shankar.
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail:
> > axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
> > For additional commands, e-mail:
> > axis-c-user-help@ws.apache.org
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
>
>

Mime
View raw message