axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dinesh Premalal <xydin...@gmail.com>
Subject Re: "Transport sender value is NULL, unable to continue"
Date Wed, 19 Mar 2008 15:14:18 GMT
Hi Sérgio,

"Sérgio Gomes" <sergiomdgomes@gmail.com> writes:
> dispatching order found continue with default dispatching order
> [Wed Mar 19 12:49:16 2008] [error] conf_builder.c(860) transport
> sender value is NULL, unable to continue
> [Wed Mar 19 12:49:16 2008] [error] conf_builder.c(262) conf builder
> process transport senders failed, unable to continue
> [Wed Mar 19 12:49:16 2008] [error] conf_init.c(229) dep engine load
> failed. conf value is NULL
>
> From what I gathered, this is usually due to Axis not being able to
> find the dynamic libraries (the .so files, in this case, since I'm
> running Linux). I find that odd because I chose /usr as the
> installation prefix, so that all the library files were neatly
> installed in /usr/lib. And when I run ldd on my binary, it seems to
> find everything, including libaxis2_http_sender.so.0, which would
> presumably be the problem:

Could you please try to update ld.conf.cache and try, you can do it by running
following command as a super user.

#ldconfig

I'm saying this because, Recently we were able to resolve such a
problem (not axis2 transport library but other library) by updating 
ld.conf.cache 

thanks,
Dinesh
-- 
http://nethu.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message