axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Samisa Abeysinghe <sam...@wso2.com>
Subject [Axis2] 1.2.0 branch and tag problems [was:Re: Axis2/C 1.2 breaks my webservice]
Date Tue, 26 Feb 2008 01:43:39 GMT
It looks like we have not creates a final tag for 1.2.0 of axis2/C and a 
branch for 1.2.x.

Dinesh, have you fixed the version number problem that was reported in 
the 1.2 final tag?

Thanks,
Samisa...

Subra A Narayanan wrote:
> Hello folks,
>
> I ran in to a curious problem and was wondering if anyone else has 
> seen it too. My webservice code works just fine with Axis2/C 1.1 . But 
> when I checked out version1.2 source code from here => 
> http://svn.apache.org/repos/asf/webservices/axis2/tags/c/1.2.0-rc2-4/ 
> my service stops working. I make a call to an external library(.so 
> file) from my webservice code and I see that my code hangs when I call 
> this external library.
>
> The same code works just fine with Axis2 ver 1.1. Any idea as to what 
> might be wrong?
>
> Thanks,
> Subra
>
>
> Subra
> ------------------------------------------------------------------------
>
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Free Edition. 
> Version: 7.5.516 / Virus Database: 269.21.0/1296 - Release Date: 2/24/2008 12:19 PM
>   


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message