axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Klassen <dbav...@shaw.ca>
Subject How to Build Windows Apache Module for Version 2.0.59
Date Thu, 15 Nov 2007 17:58:21 GMT
I am trying to build the axis2c v1.1.0 apache module on Windows, using apache 2.0.59. I start
by installing apache to:

    c:\cygwin\thirdparty\httpd-2.0.59\Apache2

I then install the supporting libraries to:

    c:\cygwin\thirdparty\axis2c

Followed by compling v1.1.0 with the following configuration supplied.

    # enables https support 
    ENABLE_SSL = 0          
    # build libcurl transport 
    ENABLE_LIBCURL= 0
    # build axis2 with guththila parser
    ENABLE_GUTHTHILA = 0
    # build tcp server in addition to http server
    WITH_TCP= 0
    # libxml2 binary location ( axis2c is built with libxml2 )
    LIBXML2_BIN_DIR = c:\cygwin\thirdparty\axis2c
    # iconv binary location
    ICONV_BIN_DIR = c:\cygwin\thirdparty\axis2c 
    # zlib binary location
    ZLIB_BIN_DIR = c:\cygwin\thirdparty\axis2c
    # apache 2 server family
    APACHE_VERSION_2_0_X = 1
    # apache binary location
    APACHE_BIN_DIR = C:\cygwin\thirdparty\httpd-2.0.59\Apache2
    # openssl  binary location
    OPENSSL_BIN_DIR = E:\OpenSSL
    #libcurl binary location, only required if libcurl transport is enabled
    LIBCURL_BIN_DIR = E:\libcurl-7.15.1-msvc-win32-ssl-0.9.8a-zlib-1.2.3
    # To build with debug symbols use
    DEBUG=0

After installation I attempt to build the apache module by issuing this command:

    nmake axis2_apache_module

however I receive the following error:

Microsoft (R) Program Maintenance Utility Version 8.00.50727.42
Copyright (C) Microsoft Corporation.  All rights reserved.

   Creating library ..\deploy\lib\mod_axis2.lib and object ..\deploy\lib\mod_axis2.exp
mod_axis2.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__ap_real_exit_code referenced
in function _axis2_module_init
..\deploy\lib\mod_axis2.dll : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals
NMAKE : fatal error U1077: '"C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\BIN\link.exe"'
: return code '0x460'
Stop.

I opened an issue without posting here first and it was closed: 

   (AXIS2C-719) v2.0.x apache module compilation error

Can someone help me to see what I am doing wrong?  I would like to test against apache 2.0.59
for performance. As far as I know I followed the instructions to the 'T'. Apache-2.2 module
builds fine...




Mime
View raw message