axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dimuthu Gamage" <dimut...@gmail.com>
Subject Re: axis2_svc_client_send_receive_with_op_qname : not working
Date Thu, 04 Oct 2007 13:02:36 GMT
Hi Seera,

Check whether the soap is actually sent or not using a tool like
http://ws.apache.org/commons/tcpmon/download.cgi

Or you may need to set the endpoint  manually, if the one in the wsdl file
is actually not the service you are calling.

Thanks
Dimuthu


On 10/4/07, seera <seera76@hanmail.net> wrote:
>
>
> Hello.
> I made some stubs by using WSDL2C.
>
> Then I can see the several files for stub like axis2_stub_XXX.c
> And I use the dll files for lib ( axis2c-bin-1.0.0-win32 )
>
> I made the sample progrm for my stub.
> Some of them did work well. I check that my program make the data to
> server
> and get the result.
>
> The others didn't.
> The others just didn't make the data to the server.
> I follow my program and found that
> axis2_svc_client_send_receive_with_op_qname is my problem.
> My problem didn't work in axis2_svc_client_send_receive_with_op_qname.
>
> I call axis2_stub_AuthService_getUpdateOptions()
> WMErr GetUpdateOptions(char* developerKey, char* userKey, char*
> deviceType)
> {
>     WMErr err = WMErrNone;
>     adb_getUpdateOptions_t* node = NULL;
>     adb_getUpdateOptionsResponse_t* ret = NULL;
>
>     node = adb_getUpdateOptions_create(env);
>
>     adb_getUpdateOptions_set_developerKey(node, env, developerKey);
>     adb_getUpdateOptions_set_userKey(node, env, userKey);
>     adb_getUpdateOptions_set_deviceType(node, env, deviceType);
>
>     axis2_options_set_soap_action(axis2_stub_get_options( stub, env), env,
> NULL);
>     ret = axis2_stub_AuthService_getUpdateOptions(stub, env, node);
>
>     if (ret)
>     {
>          ..................
>     }
>
>
>     }
>
>     return WMErrNone;
> }
>
> In axis2_stub_AuthService_getUpdateOptions(), I call the
> axis2_svc_client_send_receive_with_op_qname().
> I chack the rightness of axis2_svc_client_send_receive_with_op_qname with
> axis2_svc_client_get_last_response_has_fault() = false.
>
>
> axis2_stub_AuthService_getUpdateOptions()
> {
> ret_node =  axis2_svc_client_send_receive_with_op_qname( svc_client, env,
> op_qname, payload);
> flag = axis2_svc_client_get_last_response_has_fault(svc_client, env);
> }
>
>
> But, in my problem there're no output data packet to my server.
>
> Someone have the problem like this?
> I'm so confused.
>
> Plz help me.
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/axis2_svc_client_send_receive_with_op_qname-%3A-not-working-tf4566521.html#a13034800
> Sent from the Axis - C++ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
>
>

Mime
View raw message