axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From divakar <diva...@india.altair.com>
Subject Re: Problem with invoking a https based service
Date Thu, 18 Oct 2007 09:30:14 GMT
Hi,
     I commented user name from client_policy.xml . I is giving "user 
name token notspcified" error in log. I have one doubt  why it is 
accessing service.xml from 
/usr/local/axis2c/services/sec_echo/service.xml. should it need for client.
 Thanks
Divakar
Dumindu Pallewela wrote:

>Hi Divakar,
>
>You don't have to set a "userName" parameter for https transport to
>work. If you have encrypted the server key using a password it
>should be given in the SSL_PASSPHRASE parameter.
>
>In addition, AFAIK, "userName" and "password" parameters are not at
>all used in axis2/c.
>
>HTH
>-Dumindu.
>
>divakar wrote:
>  
>
>>Hi All,
>>
>>            I am facing some problems with invoking a https based .Net
>>webservice using the axis2c client. I am getting Error code 2. It is
>>giving error "cannot find the password for user
>>pbsgridworks\\administrator". How can i set the password to this.
>>I am sending axis.xml ,my .c file and client_policy.xml file. Please
>>check and give reply.
>>
>>Thanks
>>Divakar
>>
>>
>>------------------------------------------------------------------------
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
>>For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
>>    
>>
>
>
>  
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message