axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Sutter <Michael.Sut...@ipe.fzk.de>
Subject Re: dependencies for compiling svn version
Date Mon, 24 Sep 2007 13:42:48 GMT
Hello,

I could confirm that I have automake 1.9. The original rpm from my 
distritbution is deleted and I can compile with the integrated 
automake/autoconf from me the axis2c-1.0.1 tar ball without errors. I 
also figured out where the error is from. It is from the autogen.sh in 
the util folder (line 43).
By running the command:

automake --add-missing

I got:

src/core/addr/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL' is undefined
src/core/addr/Makefile.am:1:
src/core/addr/Makefile.am:1: The usual way to define `LIBTOOL' is to add 
`AC_PROG_LIBTOOL'
src/core/addr/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run `aclocal' and 
`autoconf' again.
src/core/addr/Makefile.am: installing `./depcomp'
src/core/clientapi/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL' is 
undefined
src/core/clientapi/Makefile.am:1:
src/core/clientapi/Makefile.am:1: The usual way to define `LIBTOOL' is 
to add `AC_PROG_LIBTOOL'
src/core/clientapi/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run `aclocal' 
and `autoconf' again.
src/core/context/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL' is 
undefined
src/core/context/Makefile.am:1:
...

I don't know where the error is from, as already told the vers. 1.0 is 
compiled without error. The libtool (vers. 1.5.2) is installed. I also 
compiled a new version as I switched to the new versions of autoconf and 
automake. Has anybody a idea how to fix the problem?

Regards Michael

Dinesh Premalal wrote:
> Michael,
>      Could you please confirm that you have automake 1.9 or higher?
>
> thanks,
> Dinesh
>
> Michael Sutter <Michael.Sutter@ipe.fzk.de> writes:
>
>   
>> Hello Chintana and Sanjaya,
>>
>> when I run autoconf in the src folder or in the util folder I have the
>> same output - nothing.
>> I think this is not right.
>>
>> The error is printed in line 65 of the autogen.sh script - the first
>> script called from the build.sh
>>
>> My question is if I'm right with all my variables  as I think?
>>
>> If I run the command in the especial line I get the following. But I
>> don't know what it means. If I understand right the libtool library is
>> used but something is undefined - what?
>>
>> src/core/addr/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL' is undefined
>> src/core/addr/Makefile.am:1:
>> src/core/addr/Makefile.am:1: The usual way to define `LIBTOOL' is to
>> add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/addr/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run `aclocal' and
>> autoconf' again.
>> src/core/clientapi/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL'
>> is undefined
>> src/core/clientapi/Makefile.am:1:
>> src/core/clientapi/Makefile.am:1: The usual way to define `LIBTOOL' is
>> to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/clientapi/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run `aclocal'
>> and `autoconf' again.
>> src/core/context/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL' is
>> undefined
>> src/core/context/Makefile.am:1:
>> src/core/context/Makefile.am:1: The usual way to define `LIBTOOL' is
>> to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/context/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run `aclocal'
>> and `autoconf' again.
>> src/core/deployment/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL'
>> is undefined
>> src/core/deployment/Makefile.am:1:
>> src/core/deployment/Makefile.am:1: The usual way to define `LIBTOOL'
>> is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/deployment/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run `aclocal'
>> and `autoconf' again.
>> src/core/description/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL'
>> is undefined
>> src/core/description/Makefile.am:1:
>> src/core/description/Makefile.am:1: The usual way to define `LIBTOOL'
>> is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/description/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run
>> aclocal' and `autoconf' again.
>> src/core/description/Makefile.am:17: variable
>> libaxis2_engine_la_LDFLAGS' is defined but no program or
>> src/core/description/Makefile.am:17: library has `libaxis2_engine_la'
>> as canonic name (possible typo)
>> src/core/engine/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL' is
>> undefined
>> src/core/engine/Makefile.am:1:
>> src/core/engine/Makefile.am:1: The usual way to define `LIBTOOL' is to
>> add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/engine/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run `aclocal' and
>> autoconf' again.
>> src/core/phaseresolver/Makefile.am:1: Libtool library used but
>> LIBTOOL' is undefined
>> src/core/phaseresolver/Makefile.am:1:
>> src/core/phaseresolver/Makefile.am:1: The usual way to define
>> LIBTOOL' is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/phaseresolver/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run
>> aclocal' and `autoconf' again.
>> src/core/receivers/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL'
>> is undefined
>> src/core/receivers/Makefile.am:1:
>> src/core/receivers/Makefile.am:1: The usual way to define `LIBTOOL' is
>> to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/receivers/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run `aclocal'
>> and `autoconf' again.
>> src/core/transport/http/common/Makefile.am:1: Libtool library used but
>> LIBTOOL' is undefined
>> src/core/transport/http/common/Makefile.am:1:
>> src/core/transport/http/common/Makefile.am:1: The usual way to define
>> LIBTOOL' is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/transport/http/common/Makefile.am:1: to `configure.ac' and
>> run `aclocal' and `autoconf' again.
>> src/core/transport/http/receiver/Makefile.am:1: Libtool library used
>> but `LIBTOOL' is undefined
>> src/core/transport/http/receiver/Makefile.am:1:
>> src/core/transport/http/receiver/Makefile.am:1: The usual way to
>> define `LIBTOOL' is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/transport/http/receiver/Makefile.am:1: to `configure.ac' and
>> run `aclocal' and `autoconf' again.
>> src/core/transport/http/sender/Makefile.am:2: Libtool library used but
>> LIBTOOL' is undefined
>> src/core/transport/http/sender/Makefile.am:2:
>> src/core/transport/http/sender/Makefile.am:2: The usual way to define
>> LIBTOOL' is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/transport/http/sender/Makefile.am:2: to `configure.ac' and
>> run `aclocal' and `autoconf' again.
>> src/core/transport/http/server/apache2/Makefile.am:1: Libtool library
>> used but `LIBTOOL' is undefined
>> src/core/transport/http/server/apache2/Makefile.am:1:
>> src/core/transport/http/server/apache2/Makefile.am:1: The usual way to
>> define `LIBTOOL' is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/transport/http/server/apache2/Makefile.am:1: to
>> configure.ac' and run `aclocal' and `autoconf' again.
>> src/core/transport/http/util/Makefile.am:2: Libtool library used but
>> LIBTOOL' is undefined
>> src/core/transport/http/util/Makefile.am:2:
>> src/core/transport/http/util/Makefile.am:2: The usual way to define
>> LIBTOOL' is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/transport/http/util/Makefile.am:2: to `configure.ac' and run
>> aclocal' and `autoconf' again.
>> src/core/transport/tcp/receiver/Makefile.am:1: Libtool library used
>> but `LIBTOOL' is undefined
>> src/core/transport/tcp/receiver/Makefile.am:1:
>> src/core/transport/tcp/receiver/Makefile.am:1: The usual way to define
>> LIBTOOL' is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/transport/tcp/receiver/Makefile.am:1: to `configure.ac' and
>> run `aclocal' and `autoconf' again.
>> src/core/transport/tcp/sender/Makefile.am:1: Libtool library used but
>> LIBTOOL' is undefined
>> src/core/transport/tcp/sender/Makefile.am:1:
>> src/core/transport/tcp/sender/Makefile.am:1: The usual way to define
>> LIBTOOL' is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/transport/tcp/sender/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run
>> aclocal' and `autoconf' again.
>> src/core/util/Makefile.am:1: Libtool library used but `LIBTOOL' is undefined
>> src/core/util/Makefile.am:1:
>> src/core/util/Makefile.am:1: The usual way to define `LIBTOOL' is to
>> add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/core/util/Makefile.am:1: to `configure.ac' and run `aclocal' and
>> autoconf' again.
>> src/modules/mod_addr/Makefile.am:2: Libtool library used but `LIBTOOL'
>> is undefined
>> src/modules/mod_addr/Makefile.am:2:
>> src/modules/mod_addr/Makefile.am:2: The usual way to define `LIBTOOL'
>> is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/modules/mod_addr/Makefile.am:2: to `configure.ac' and run
>> aclocal' and `autoconf' again.
>> src/modules/mod_log/Makefile.am:2: Libtool library used but `LIBTOOL'
>> is undefined
>> src/modules/mod_log/Makefile.am:2:
>> src/modules/mod_log/Makefile.am:2: The usual way to define `LIBTOOL'
>> is to add `AC_PROG_LIBTOOL'
>> src/modules/mod_log/Makefile.am:2: to `configure.ac' and run `aclocal'
>> and `autoconf' again.
>>
>> Michael
>>
>> Chintana Wilamuna wrote:
>>     
>>> On 9/20/07, Michael Sutter <Michael.Sutter@ipe.fzk.de> wrote:
>>>
>>>   
>>>       
>>>> Running autogen.sh in Util
>>>> Running libtoolize...done.
>>>> Running aclocal...done.
>>>> Running autoheader...done.
>>>> Running autoconf...failed.
>>>>     
>>>>         
>>> Mark,
>>>
>>> Looks like autoconf is failing in the Util folder.  Can you cd into
>>> util and type autoconf?  That should give an idea about what exactly
>>> is going on with autoconf.
>>>
>>> Bye,
>>>
>>>     -Chintana
>>>
>>>   
>>>       
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
>> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
>>
>>     
>
>   

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message