axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nandika Jayawardana" <jayaw...@gmail.com>
Subject Re: Error in axiom_document_build_all
Date Tue, 21 Aug 2007 06:24:44 GMT
Hi Yuvaraj,

It seems to me that the axis2.xml file has an xml error and and as a result
the parser has failed.
Recheck your axis2.xml file.

Regards
Nandika


On 8/21/07, Yuvaraj Athur Raghuvir <yuvaraj.a.r@gmail.com> wrote:
>
> Hello,
>
> [Context]: Invoking axis2 as dlls from a scripting language called J (
> www.jsoftware.com)
> [Environment]: Using proxy
> [Based on]: Yahoo sample that works perfectly fine with the same set of
> dlls. Code translated into scripting language.
>
>
> During the building of the xml file to be sent, I get the following
> errors:
> [Tue Aug 21 10:53:03 2007] [debug] c:\08.utils\axis2\axis2c-
> src-1.0.0\axis2c-src-1.0.0\src\core\engine\phase.c(113) axis2_handler_t
> *request_uri_based_dispatcher added to the index 0 of the phase Transport
> [Tue Aug 21 11:01:51 2007] [error]
> ..\..\axiom\src\parser\libxml2\libxml2_reader_wrapper.c(886) attributes
> construct error
>  -- SEVERITY_ERROR
> [Tue Aug 21 11:01:51 2007] [error]
> ..\..\axiom\src\parser\libxml2\libxml2_reader_wrapper.c(886) Couldn't find
> end of Start Tag parameter
>  -- SEVERITY_ERROR
> [Tue Aug 21 11:01:51 2007] [error]
> ..\..\axiom\src\parser\libxml2\libxml2_reader_wrapper.c(886) Opening and
> ending tag mismatch: parameter line 0 and transportSender
>  -- SEVERITY_ERROR
> [Tue Aug 21 11:01:51 2007] [error]
> ..\..\axiom\src\parser\libxml2\libxml2_reader_wrapper.c(427)  error occured
> in reading xml stream
>
> I believe that this later leads to error in send and so the receive fails.
>
>
> Any suggestions?
>
> Regards,
> Yuva
>
>


-- 
nandika@wso2.com
WSO2 Inc: http://www.wso2.com

Mime
View raw message