axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sanjaya Ratnaweera <sanj...@wso2.com>
Subject Re: Mac OS X build problems - Axis 1.0.0
Date Thu, 23 Aug 2007 03:09:56 GMT
Hi Simon,
   
    I have created a nightly build with the fix. You can find it here
   
        http://people.apache.org/~pini/nightly/20070823/ 
<http://people.apache.org/%7Epini/nightly/20070823/>

Thanks

    ~sanjaya

Sanjaya Ratnaweera wrote:
> Hi Simon,
> Try removing the following line from src/modules/mod_addr/Makefile.am.
>
>     $(top_builddir)/src/core/engine/libaxis2_engine.la -laxis2_engine
>
> We do not want to link engine there. I've committed the change to the 
> trunk.
> Thanks
>
>     ~sanjaya
>
>
> Simon Parker wrote:
>> Samisa -
>>
>> Many thanks for your response.
>>
>> I downloaded axis2c-src-1.1.0 and tried again. Far fewer 'multiple 
>> definitions of symbol' messages this time, but still not error free.
>>
>> gcc -dynamiclib ${wl}-flat_namespace ${wl}-undefined ${wl}suppress -o 
>> .libs/libaxis2_mod_addr.0.1.0.dylib .libs/addr_in_handler.o 
>> .libs/addr_out_handler.o .libs/mod_addr.o -lpthread 
>> ../../../axiom/src/om/.libs/libaxis2_axiom.dylib 
>> /Users/simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/axiom/src/parser/guththila/.libs/libaxis2_parser.dylib

>> /Users/simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/guththila/src/.libs/libguththila.dylib

>> /Users/simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/util/src/.libs/libaxutil.dylib 
>> /Users/simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/util/src/minizip/.libs/libaxis2_minizip.dylib

>> ../../../util/src/.libs/libaxutil.dylib 
>> ../../../src/core/engine/.libs/libaxis2_engine.dylib 
>> /Users/simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/neethi/src/.libs/libneethi.dylib 
>> /Users/simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/src/core/transport/http/common/.libs/libaxis2_http_common.dylib

>> /Users/simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/axiom/src/om/.libs/libaxis2_axiom.dylib

>> /Users/simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/src/core/engine/.libs/libaxis2_engine.dylib

>> -lz -ldl -install_name 
>> /usr/local/axis2c/modules/addressing/libaxis2_mod_addr.0.dylib 
>> -Wl,-compatibility_version -Wl,2 -Wl,-current_version -Wl,2.0
>> ld: multiple definitions of symbol _axis2_remove_instance
>> .libs/mod_addr.o definition of _axis2_remove_instance in section 
>> (__TEXT,__text)
>> ../../../src/core/engine/.libs/libaxis2_engine.dylib(raw_xml_in_out_msg_recv.o) 
>> definition of _axis2_remove_instance
>> ld: multiple definitions of symbol _axis2_get_instance
>> .libs/mod_addr.o definition of _axis2_get_instance in section 
>> (__TEXT,__text)
>> ../../../src/core/engine/.libs/libaxis2_engine.dylib(raw_xml_in_out_msg_recv.o) 
>> definition of _axis2_get_instance
>> /usr/bin/libtool: internal link edit command failed
>> make[4]: *** [libaxis2_mod_addr.la] Error 1
>> make[3]: *** [all-recursive] Error 1
>> make[2]: *** [all-recursive] Error 1
>> make[1]: *** [all-recursive] Error 1
>> make: *** [all] Error 2
>>
>> best regards
>>
>> Simon
>>
>> On 22 Aug 2007, at 02:03, Samisa Abeysinghe wrote:
>>
>>> Hopefully, this issue is resolved by now in the latest svn. This was 
>>> done after 1.0.0 release.
>>> Please try the source of 1.1.0 RC1 hosted here: 
>>> http://people.apache.org/~samisa/1.1.0-RC1/
>>>
>>> Thanks,
>>> Samisa...
>>>
>>> Simon Parker wrote:
>>>>
>>>> Hi -
>>>>
>>>> I'm trying to build the axis2c-src-1.0.0 source distribution on a 
>>>> MacBook Pro. The Mac OS X release is:
>>>>
>>>> *Darwin Simons-MacBook-Pro.local 8.10.1 Darwin Kernel Version 
>>>> 8.10.1: Wed May 23 16:33:00 PDT 2007; 
>>>> root:xnu-792.22.5~1/RELEASE_I386 i386 i386*
>>>>
>>>> Having run ./configure successfully I get the following error when 
>>>> doing a make:
>>>>
>>>> *ld: multiple definitions of symbol _axutil_error_messages *
>>>> *.libs/hash.o definition of _axutil_error_messages in section 
>>>> (__DATA,__common)*
>>>> *.libs/allocator.o definition of _axutil_error_messages in section 
>>>> (__DATA,__common)*
>>>> *.libs/env.o definition of _axutil_error_messages in section 
>>>> (__DATA,__common)*
>>>> *.libs/error.o definition of _axutil_error_messages in section 
>>>> (__DATA,__common)*
>>>> .
>>>> .
>>>> .etc
>>>>
>>>> Has anyone managed to resolve this issue as yet?
>>>>
>>>> thanks in advance
>>>>
>>>> Simon
>>>>
>>>
>>>
>>> --Samisa Abeysinghe : WSO2 WSF/C
>>> "http://wso2.org/projects/wsf/c?WSO2&nbsp;Web&nbsp;Services&nbsp;Framework/C&nbsp;-&nbsp;Open&nbsp;source&nbsp;C&nbsp;library&nbsp;for&nbsp;providing&nbsp;and&nbsp;consuming&nbsp;Web&nbsp;services"

>>>
>>>
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
>>>
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
>> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
>>
>>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message