axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Simon Parker <jalfr...@mac.com>
Subject Re: Mac OS X build problems - Axis 1.0.0
Date Wed, 22 Aug 2007 15:09:38 GMT

Hi -

OK, so the _axis2_remove_instance and _axis2_get_instance functions  
are defined in 2 places:

axis2c-src-1.1.0/src/core/receivers/raw_xml_in_out_msg_recv.c

and

axis2c-src-1.1.0/src/modules/mod_addr/mod_addr.c

Looking at how the build works I commented out the 2 definitions in  
raw_xml_in_out_msg_recv.c

As a result I can now build, install and run

${AXIS2C_HOME}/bin/axis2_http_server

Assuming this is a reasonable solution how do I go about getting this  
fixed?

best regards

Simon

On 22 Aug 2007, at 07:30, Simon Parker wrote:

> Samisa -
>
> Many thanks for your response.
>
> I downloaded axis2c-src-1.1.0 and tried again. Far fewer 'multiple  
> definitions of symbol' messages this time, but still not error free.
>
> gcc -dynamiclib ${wl}-flat_namespace ${wl}-undefined ${wl}suppress - 
> o .libs/libaxis2_mod_addr.0.1.0.dylib  .libs/ 
> addr_in_handler.o .libs/addr_out_handler.o .libs/mod_addr.o  - 
> lpthread ../../../axiom/src/om/.libs/libaxis2_axiom.dylib /Users/ 
> simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/axiom/src/parser/ 
> guththila/.libs/libaxis2_parser.dylib /Users/simon/product_builds/ 
> axis2c-src-1.1.0/guththila/src/.libs/libguththila.dylib /Users/ 
> simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/util/src/.libs/ 
> libaxutil.dylib /Users/simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/util/ 
> src/minizip/.libs/libaxis2_minizip.dylib ../../../util/src/.libs/ 
> libaxutil.dylib ../../../src/core/engine/.libs/ 
> libaxis2_engine.dylib /Users/simon/product_builds/axis2c-src-1.1.0/ 
> neethi/src/.libs/libneethi.dylib /Users/simon/product_builds/axis2c- 
> src-1.1.0/src/core/transport/http/common/.libs/ 
> libaxis2_http_common.dylib /Users/simon/product_builds/axis2c- 
> src-1.1.0/axiom/src/om/.libs/libaxis2_axiom.dylib /Users/simon/ 
> product_builds/axis2c-src-1.1.0/src/core/engine/.libs/ 
> libaxis2_engine.dylib -lz -ldl  -install_name  /usr/local/axis2c/ 
> modules/addressing/libaxis2_mod_addr.0.dylib -Wl,- 
> compatibility_version -Wl,2 -Wl,-current_version -Wl,2.0
> ld: multiple definitions of symbol _axis2_remove_instance
> .libs/mod_addr.o definition of _axis2_remove_instance in section  
> (__TEXT,__text)
> ../../../src/core/engine/.libs/libaxis2_engine.dylib 
> (raw_xml_in_out_msg_recv.o) definition of _axis2_remove_instance
> ld: multiple definitions of symbol _axis2_get_instance
> .libs/mod_addr.o definition of _axis2_get_instance in section  
> (__TEXT,__text)
> ../../../src/core/engine/.libs/libaxis2_engine.dylib 
> (raw_xml_in_out_msg_recv.o) definition of _axis2_get_instance
> /usr/bin/libtool: internal link edit command failed
> make[4]: *** [libaxis2_mod_addr.la] Error 1
> make[3]: *** [all-recursive] Error 1
> make[2]: *** [all-recursive] Error 1
> make[1]: *** [all-recursive] Error 1
> make: *** [all] Error 2
>
> best regards
>
> Simon
>
> On 22 Aug 2007, at 02:03, Samisa Abeysinghe wrote:
>
>> Hopefully, this issue is resolved by now in the latest svn. This  
>> was done after 1.0.0 release.
>> Please try the source of 1.1.0 RC1 hosted here: http:// 
>> people.apache.org/~samisa/1.1.0-RC1/
>>
>> Thanks,
>> Samisa...
>>
>> Simon Parker wrote:
>>>
>>> Hi -
>>>
>>> I'm trying to build the axis2c-src-1.0.0 source distribution on a  
>>> MacBook Pro. The Mac OS X release is:
>>>
>>> *Darwin Simons-MacBook-Pro.local 8.10.1 Darwin Kernel Version  
>>> 8.10.1: Wed May 23 16:33:00 PDT 2007; root:xnu-792.22.5~1/ 
>>> RELEASE_I386 i386 i386*
>>>
>>> Having run ./configure successfully I get the following error  
>>> when doing a make:
>>>
>>> *ld: multiple definitions of symbol _axutil_error_messages *
>>> *.libs/hash.o definition of _axutil_error_messages in section  
>>> (__DATA,__common)*
>>> *.libs/allocator.o definition of _axutil_error_messages in  
>>> section (__DATA,__common)*
>>> *.libs/env.o definition of _axutil_error_messages in section  
>>> (__DATA,__common)*
>>> *.libs/error.o definition of _axutil_error_messages in section  
>>> (__DATA,__common)*
>>> .
>>> .
>>> .etc
>>>
>>> Has anyone managed to resolve this issue as yet?
>>>
>>> thanks in advance
>>>
>>> Simon
>>>
>>
>>
>> -- 
>> Samisa Abeysinghe : WSO2 WSF/C
>> "http://wso2.org/projects/wsf/c? 
>> WSO2&nbsp;Web&nbsp;Services&nbsp;Framework/C&nbsp;- 
>> &nbsp;Open&nbsp;source&nbsp;C&nbsp;library&nbsp;for&nbsp;providing&nb

>> sp;and&nbsp;consuming&nbsp;Web&nbsp;services"
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
>> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
>>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message