axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shailesh Srivastava" <shailesh.srivast...@ttec.soc-soft.com>
Subject Problem with Complex Objects in AxisCPP Engine!!
Date Mon, 11 Jun 2007 13:14:22 GMT
I am facing a very serious problem with AxisCPP.

The problem is a show-stopper for me.

Here I explain:

 

I am trying to deploy a web-service for ALE(application level events) as
per the EPC Global standards. WSDL file has been taken from the EPC
Global Standard web-site.

 

The services are deployed properly. 

The Client sends an XML file, which axis server receives and
deserializes into Objects named as ECSpecs ( It's a complex type
object).

 

But the Values in the ECSpec complex object are not proper.

Example:

The XML file sent by Client is:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> 

- <ale:ECSpec xmlns:ale="urn:epcglobal:ale:xsd:1"
xmlns:epcglobal="urn:epcglobal:xsd:1"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="urn:epcglobal:ale:xsd:1 Ale.xsd" schemaVersion="1.0"
creationDate="2003-08-06T10:54:06.444-05:00">

- <logicalReaders>

  <logicalReader>dock_1a</logicalReader> 

  <logicalReader>dock_1b</logicalReader> 

  </logicalReaders>

- <boundarySpec>

  <startTrigger>http://sample.com/trigger1</startTrigger> 

  <repeatPeriod unit="MS">20000</repeatPeriod> 

  <stopTrigger>http://sample.com/trigger2</stopTrigger> 

  <duration unit="MS">3000</duration> 

  </boundarySpec>

- <reportSpecs>

- <reportSpec reportName="report1">

  <reportSet set="CURRENT" /> 

  <output includeTag="true" /> 

  </reportSpec>

- <reportSpec reportName="report2">

  <reportSet set="ADDITIONS" /> 

  <output includeCount="true" /> 

  </reportSpec>

- <reportSpec reportName="report3">

  <reportSet set="DELETIONS" /> 

- <groupSpec>

  <pattern>urn:epc:pat:sgtin-64:X.X.X.*</pattern> 

  </groupSpec>

  <output includeCount="true" /> 

  </reportSpec>

  </reportSpecs>

</ale:ECSpec>

 

When I try to access startTrigger etc, values the simple_axis_server
dumps.
Also, the repeatPeriod which is defined as "xsd__long" and should have a
value "2000" is getting a value "275638678"

 

I am using Xerces 2.2 and axiscpp 1.4. I guess it's a problem either
with the XML Parser or Desrialization function.

 

Can any one (Samisa, or any one) help me in this regard.

 

Is it a problem with deep copy not being done in engine????

 

Awaiting your response.

 

Thanks in Advance

-Shailesh

Shailesh Srivastava
Sr. Software Engineer
Ttec.soc-soft.com
Extn:3297
Mb: +919886624708


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message