axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nadir Amra <a...@us.ibm.com>
Subject Re: Problem establishing a second connection in the same client
Date Tue, 01 May 2007 16:31:51 GMT
Wayne, If this is actually what is happening, then yes.  I will take a 
look, but I am not sure what exactly is suppose to happen.  If another SSL 
connection needs to be established, it should go ahead and establish it. 
Why would it use the existing SSL connection unless it is for the same 
service?

Nadir K. Amra




Wayne Johnson <wdtj@yahoo.com> 
05/01/2007 08:44 AM
Please respond to
"Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org>


To
Axis-C-dev <axis-c-dev@ws.apache.org>, axis-c <axis-c-user@ws.apache.org>
cc

Subject
Problem establishing a second connection in the same client






Good morning all.  I think I may have found another bug.

The client we have is apparently (AFAIK, I didn't write it) attempting to 
establish a second SSL connection to the service.  This causes 
HTTPTransport to call ChannelFactory::createChannel().  Since there is 
already a secure channel in m_ChannelLibrary, it falls through the if and 
returns a NULL for pChannel.  Shouldn't it be returning the channel it 
found?

If you can confirm this, I'll file a Jira and start working on a quick 
patch to submit.  Should be an easy fix, just want a developer to confirm 
my analysis.

Thanks.


--- 
Wayne Johnson,             | There are two kinds of people: Those 
3943 Penn Ave. N.          | who say to God, "Thy will be done," 
Minneapolis, MN 55412-1908 | and those to whom God says, "All right, 
(612) 522-7003             | then, have it your way." --C.S. Lewis
 Ahhh...imagining that irresistible "new car" smell?
Check out new cars at Yahoo! Autos. 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message