axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Porter <stev...@trigent.com>
Subject RE: Cannot load mod_axis2.dll into server. The specified module c ould not be found.
Date Thu, 22 Mar 2007 10:45:09 GMT
I was using Axis 1.6 with Apache 2.2.  I got a suggestion from Frank V. to
use Axis 1.6B and Apache 2.059.  While that seemed to solve the 'cannot
load' problems, my service still does not start.  What happens now is if I
try to use the Apache Monitor to start, I still get a pop-up window saying
"The requested operation has failed."  If I try to start it from a DOS
window, no errors are displayed, leading me to think that the service
started, when in fact it has not.

Unfortunately at this point I am ready to give up on Axis, unless somebody
else has ideas.

Thanks, Steve

-----Original Message-----
From: Dinesh Premalal [mailto:xydinesh@gmail.com] 
Sent: Wednesday, March 21, 2007 10:24 PM
To: axis-c-user@ws.apache.org
Subject: Re: Cannot load mod_axis2.dll into server. The specified module
could not be found.

Hi Steve,

Steve Porter <steve_p@trigent.com> writes:
> I am very new to both Web Services and Axis.  I installed Axis 1.6 (the
build
> from Aug-06), along with Apache 2.2. 
I'm bit confused, AFAIK there is no relationship between Axis 1.6 and
mod_axis2.dll. Are you using axis-cpp or axis2c ?

thanks,
Dinesh

-- 
Dinesh Premalal
dinesh@wso2.com
WSO2, Inc.; http://www.wso2.com/
GPG Key ID : A255955C
GPG Key Finger Print : C481 E5D4 C27E DC34 9257  0229 4F44 266E A255 955C

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message