axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dinesh Premalal" <xydin...@gmail.com>
Subject Re: [Axis2C] Creating an SSL client - trunk
Date Thu, 22 Feb 2007 11:46:04 GMT
Dumindu,
              I think list reject attachments, could you please attach patch
to a jira.

thanks,
Dinesh
On 2/22/07, Dumindu Pallewela <dumindu@wso2.com> wrote:
>
> Hi Bradley,
>
> I have attached a patch to correct the documentation. it has not been
> committed yet.
>
> you can give the certificates as a parameter in axis2.xml
>
> |<parameter name="SERVER_CERT">/path/to/ca/certificate</parameter>||
> |||
>
> or as properties set in the code.
>
> eg:
>     ssl_ca_file = axis2_property_create(env);
>     AXIS2_PROPERTY_SET_VALUE(ssl_ca_file, env,
>             axis2_strdup("/home/user/cacert.pem", env));
>     AXIS2_OPTIONS_SET_PROPERTY(options, env, "SERVER_CERT", ssl_ca_file);
>
> Note that you have to create a property and set it using the
> AXIS2_OPTIONS_SET_PROPERTY function call.
>
> Regards,
> Dumindu.
>
>
>
> Bradley Beddoes wrote:
> > Hi,
> > I have been playing with a trunk build the past few days and have
> > managed to get everything working quite nicely with http connections.
> >
> > However with https connections I can't seem to make my client perform
> > an operation. I have followed the SSL client instructions online
> > exactly and they did not help at all. The correct transport is enabled
> > in axis2.xml
> >
> > So far I have been getting the following output from my client logging
> > (from axis2_env_t structure) "Stub invoke FAILED: Error code: 82 ::
> > Input stream is NULL in msg_ctx". Additionally for completeness the
> > echo sample also described online has the exact same output when
> > attempting to execute it.
> >
> > Following the code through I believe that the environment variable
> > described in the online document is not even consulted, looking at
> > things further I am now attempting to set the following in my client:
> > AXIS2_OPTIONS_SET_PROPERTY(options, env, "SERVER_CERT",
> > "/path/to/my/cert.pem");
> >
> > This is currently causing me a segfault which I am still
> > investigating. While I continue looking at this can anyone shed some
> > light on why this might be occurring and what to do to fix?
> >
> > Bradley
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
> > For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
> >
> >
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
>
>


-- 
Dinesh Premalal
dinesh@wso2.com
WSO2, Inc.; http://www.wso2.com/
GPG Key ID : A255955C
GPG Key Finger Print : C481 E5D4 C27E DC34 9257  0229 4F44 266E A255 955C

Mime
View raw message