axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Prem <Vijayalakshmi.Venkadasw...@cognizant.com>
Subject Need Help-Axix C++-Getting "Deployment Descriptor Not Found" after starting the Apache server.
Date Thu, 01 Feb 2007 08:37:34 GMT

Using Axis C++ (1.6b, axis-c-1.6b-Win32-trace-bin) and Apache Webserver 
2.0.59 running on Win XP. Also installed Xerces C++ (2.2.0)
   
  For compilation, I used MS.net 2003 VC++. 
  
I have the Apache HTTP server running and it is configured for Axis. 
1)Added the following to C:\Program Files\Apache 
Group\Apache2\conf\httpd.conf :
   
  LoadModule axis_module modules\mod_axis2.dll
  <Location /axis> 
  SetHandler axis 
  </Location>
   
  2) Then set up the following environment variables:
AXISCPP_DEPLOY=C:\Program Files\Apache Group\Apache2\Axis   
  3) I Configured Axis,

Modified C:\Program Files\Apache Group\Apache2\Axis\axiscpp.conf
   
  LogPath:D:\axis-c-1.6b-Win32-trace-bin\conf\AxisLog.txt
  WSDDFilePath:C:\Program Files\Apache Group\Apache2\Axis\conf\server.wsdd
  #XMLParser:C:\Program Files\Apache
Group\Apache2\Axis\lib\AxisXMLParser.dll
  XMLParser:C:\Program Files\Apache
Group\Apache2\Axis\lib\xerces-c_2_2_0.dll
  Transport_http:C:\Program Files\Apache
Group\Apache2\Axis\lib\HTTPTransport.dll
  Channel_HTTP:C:\Program Files\Apache
Group\Apache2\Axis\lib\HTTPChannel.dll
  
  4) Apache2 is installed at C:\Program Files\Apache Group\Apache2
   
  Copied D:\axis-c-1.6b-Win32-trace-bin\mod_axis2.dll   to  C:\Program 
Files\Apache Group\Apache2\modules
  
The above will allow me to get the following screen when accessing 
"http://localhost/axis/"
  Welcome to Axis C++
Deployment Descriptor Not Found
   
  4) Updated C:\Program Files\Apache Group\Apache2\Axis\conf\server.wsdd
   
  <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
  <deployment xmlns="http://xml.apache.org/axis/wsdd/" 
xmlns:C="http://xml.apache.org/axis/wsdd/providers/C" 
xmlns:CPP="http://xml.apache.org/axis/wsdd/providers/CPP">
  <globalConfiguration>
  </globalConfiguration>
  <service name="MyCalculator" provider="CPP:RPC" description="Simple
Calculator Axis C++ Service ">
		<parameter name="allowedMethods" value="add sub mul div "/>
		<parameter name="className"
value="D:\MP\ALF\AxisCPP\VijiWSAxis\MyCalculator\Debug\MyCalculator.dll" />
	</service>
  
  </deployment>
   
  5) http://localhost:8080/axis/
   
  I still getting the "Deployment Descriptor Not Found"


Can any one help me to get ride of the above message to proceed further in
deploying the web service.

Thanks in advance,
Viji.

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Need-Help-Axix-C%2B%2B-Getting-%22Deployment-Descriptor-Not-Found%22-after-starting-the-Apache-server.-tf3153608.html#a8744727
Sent from the Axis - C++ - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message