axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nandika Jayawardana" <jayaw...@gmail.com>
Subject Re: Need help in axis2c-src-0.96 with apache2.0.56- can't able to build.
Date Thu, 22 Feb 2007 10:25:49 GMT
Hi,

I tested with the axis2-src-96 and it builds fine for me.
Try the following.

1. run vcvars32.bat
2 edit configure.in file
3. cd to <AXIS2_SRC_DIR>\build\win32
4. nmake dist

you should get the full binary to your <AXIS2_SRC_DIR>\build directory.

regards
Nandika


On 2/21/07, Vijayalakshmi.VenkadaSwamy@cognizant.com <
Vijayalakshmi.VenkadaSwamy@cognizant.com> wrote:
>
>
>
>
>
> Hi Nandika,
>
>
>
> I have done the same before running the 'nmake' I have run bat file. And getting error
as
>
>
>
> *cl : Command line error D2003 : missing source filename*
>
> *The system cannot find the path specified.*
>
> *The system cannot find the path specified.*
>
> *The system cannot find the path specified.*
>
> *NMAKE : fatal error U1077: 'cl.exe' : return code '0x1'*
>
> *Stop."*
>
>
>
> Whether my configure.in fiel is missing or in the source file itself missing.
>
> Please look it to this issue to continue further
>
>
>
>
>
> Thanks & Regards,
>
> Viji
>
> -------------------------------------------------------------------
>
>
>
>
>
> On 2/21/07, Nandika Jayawardana <jayawark@gmail.com> wrote:
>
> >
>
> > Hi,
>
> >
>
> > Before running nmake , run vcvars32.bat bat file to set the LIB , INCUDE
>
> > and PATH variable.
>
> > vcvars32 bat file is located in  C:\Program Files\Microsoft Visual Studio
>
> > .NET 2003\Vc7\bin for VC7
>
> >
>
> > regards
>
> > Nandika
>
>
>
>
>  ------------------------------
>
> *From:* Venkada Swamy, Vijayalakshmi (Cognizant)
> *Sent:* Wednesday, February 21, 2007 5:22 PM
> *To:* 'axis-c-user@ws.apache.org'
> *Subject:* Need help in axis2c-src-0.96 with apache2.0.56- can't able to
> build.
>
>
>
> Hi ,
>
>
>
> I am using the apache2.0.56 with axis2c-src-0.96
>
>
>
>
>
> My  configure. in file is
>
>
>
> ENABLE_SSL = 0
>
> LIBXML2_BIN_DIR = D:\MP\Axis2CR&Dwork\libxml2-2.6.27.win32
>
> ICONV_BIN_DIR = D:\MP\Axis2CR&Dwork\iconv-1.9.1.win32
>
> ZLIB_BIN_DIR= D:\MP\Axis2CR&Dwork\zlib-1.2.3.win32
>
> APACHE_BIN_DIR = C:\Program Files\Apache Group\Apache2
>
> LIBXSLT_BIN_DIR = D:\MP\Axis2CR&Dwork\libxslt-1.1.17.win32
>
> APACHE_VERSION_IS_2_0_59 = 1
>
> OPENSSL_BIN_DIR = D:\MP\Axis2CR&Dwork\openssl-0.9.8a.win32
>
> RELEASE_VER = 0.95
>
>
>
> After all the setup as per the installation guide while building the
> source using "nmake install"
>
> getting error in dos prompt as
>
>
>
> "
>
> *       del *.obj del *.exe del *.exp*
>
> *Could Not Find D:\MP\Axis2C\axis2c-src-0.96\build\win32\*.obj*
>
> *        if exist ..\deploy rmdir /S /Q ..\deploy*
>
> *        if not exist ..\deploy mkdir ..\deploy*
>
> *        if not exist ..\deploy\bin mkdir ..\deploy\bin*
>
> *        if not exist ..\deploy\services mkdir ..\deploy\services*
>
> *        if not exist ..\deploy\modules mkdir ..\deploy\modules*
>
> *        if not exist ..\deploy\lib mkdir ..\deploy\lib*
>
> *        if not exist ..\deploy\include mkdir ..\deploy\include*
>
> *        if not exist ..\deploy\logs mkdir ..\deploy\logs*
>
> *        cl.exe /D "WIN32" /D "_WINDOWS" /D "_MBCS" /D
> "AXIS2_DECLARE_EXPORT"*
>
> *D "AXIS2_SVR_MULTI_THREADED" /w /nologo /I..\..\util\include
> /I..\..\util\src\*
>
> *  /I..\..\woden\include  /I..\..\woden\src\util
> /I..\..\util\src\minizip\   /I*
>
> *.\..\axiom\include   /I..\..\axiom\src\om   /I..\..\axiom\src\soap
> /I..\..\uti*
>
> *\include\platforms  /I..\..\modules\wsdl  /I..\..\modules\core\clientapi
> /I..\*
>
> *.\modules\core\deployment  /I..\..\modules\core\description
> /I..\..\modules\co*
>
> *e\transport  /I..\..\include  /I..\..\modules\core\engine
> /I..\..\modules\core*
>
> *context  /I..\..\modules\core\util
> /I..\..\modules\core\transport\http\server\*
>
> *pache2  /I..\..\axiom\src\attachments  /I..\..\xml_schema\include
> /ID:\MP\Axis*
>
> *CR&Dwork\libxml2-2.6.27.win32\bin\include  /ID:\MP\Axis2CR&Dwork\iconv-
> 1.9.1.wi*
>
> *32\bin\include  /ID:\MP\Axis2CR&Dwork\zlib-1.2.3.win32\bin\include   /D
> "NDEBUG*
>
> * /O2 /MT ..\..\util\src\platforms\windows\*.c
> ..\..\util\src\minizip\*.c  ..\.*
>
> *\util\src\*.c  /c*
>
> *cl : Command line error D2003 : missing source filename*
>
> *The system cannot find the path specified.*
>
> *The system cannot find the path specified.*
>
> *The system cannot find the path specified.*
>
> *NMAKE : fatal error U1077: 'cl.exe' : return code '0x1'*
>
> *Stop."*
>
> * *
>
> * *
>
> *Can any one help me to build the source file to proceed further.*
>
> * *
>
> * *
>
> *-Viji.*
>   This e-mail and any files transmitted with it are for the sole use of
> the intended recipient(s) and may contain confidential and privileged
> information.
> If you are not the intended recipient, please contact the sender by reply
> e-mail and destroy all copies of the original message.
> Any unauthorized review, use, disclosure, dissemination, forwarding,
> printing or copying of this email or any action taken in reliance on this
> e-mail is strictly
> prohibited and may be unlawful.
>

Mime
View raw message