axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <Vijayalakshmi.VenkadaSw...@cognizant.com>
Subject Axis2c-- help in building the mod_iis.dll
Date Fri, 23 Feb 2007 05:09:54 GMT

Hi All,

 

I need help in building the mod_iis.dll 

I took the patch file from net, but need help in building the dll as the
down load patch is in txt format.

 

My Source code for the axis2c-src-0.96 itself is not builded when given
"nmake install" getting error as

 

"

  del *.obj del *.exe del *.exp

Could Not Find D:\MP\Axis2C\axis2c-src-0.96\build\win32\*.obj

        if exist ..\deploy rmdir /S /Q ..\deploy

        if not exist ..\deploy mkdir ..\deploy

        if not exist ..\deploy\bin mkdir ..\deploy\bin

        if not exist ..\deploy\services mkdir ..\deploy\services

        if not exist ..\deploy\modules mkdir ..\deploy\modules

        if not exist ..\deploy\lib mkdir ..\deploy\lib

        if not exist ..\deploy\include mkdir ..\deploy\include

        if not exist ..\deploy\logs mkdir ..\deploy\logs

        cl.exe /D "WIN32" /D "_WINDOWS" /D "_MBCS" /D
"AXIS2_DECLARE_EXPORT"

D "AXIS2_SVR_MULTI_THREADED" /w /nologo /I..\..\util\include
/I..\..\util\src\

  /I..\..\woden\include  /I..\..\woden\src\util
/I..\..\util\src\minizip\   /I

.\..\axiom\include   /I..\..\axiom\src\om   /I..\..\axiom\src\soap
/I..\..\uti

\include\platforms  /I..\..\modules\wsdl  /I..\..\modules\core\clientapi
/I..\

.\modules\core\deployment  /I..\..\modules\core\description
/I..\..\modules\co

e\transport  /I..\..\include  /I..\..\modules\core\engine
/I..\..\modules\core

context  /I..\..\modules\core\util
/I..\..\modules\core\transport\http\server\

pache2  /I..\..\axiom\src\attachments  /I..\..\xml_schema\include
/ID:\MP\Axis

CR&Dwork\libxml2-2.6.27.win32\bin\include
/ID:\MP\Axis2CR&Dwork\iconv-1.9.1.wi

32\bin\include  /ID:\MP\Axis2CR&Dwork\zlib-1.2.3.win32\bin\include   /D
"NDEBUG

 /O2 /MT ..\..\util\src\platforms\windows\*.c
..\..\util\src\minizip\*.c  ..\.

\util\src\*.c  /c

cl : Command line error D2003 : missing source filename

The system cannot find the path specified.

The system cannot find the path specified.

The system cannot find the path specified.

NMAKE : fatal error U1077: 'cl.exe' : return code '0x1'

Stop

"

 

 

I have run the vcvars32.bat  before running the nmake install

And configure.in file is 

"

ENABLE_SSL = 0

LIBXML2_BIN_DIR = D:\MP\Axis2CR&Dwork\libxml2-2.6.27.win32

ICONV_BIN_DIR = D:\MP\Axis2CR&Dwork\iconv-1.9.1.win32

ZLIB_BIN_DIR= D:\MP\Axis2CR&Dwork\zlib-1.2.3.win32

APACHE_BIN_DIR = C:\Program Files\Apache Group\Apache2

LIBXSLT_BIN_DIR = D:\MP\Axis2CR&Dwork\libxslt-1.1.17.win32

APACHE_VERSION_IS_2_0_59 = 1

OPENSSL_BIN_DIR = D:\MP\Axis2CR&Dwork\openssl-0.9.8a.win32 

RELEASE_VER = 0.96

 

"

 

 



This e-mail and any files transmitted with it are for the sole use of the intended recipient(s)
and may contain confidential and privileged information.
If you are not the intended recipient, please contact the sender by reply e-mail and destroy
all copies of the original message. 
Any unauthorized review, use, disclosure, dissemination, forwarding, printing or copying of
this email or any action taken in reliance on this e-mail is strictly 
prohibited and may be unlawful.
Mime
View raw message