axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nabeel Yoosuf" <nabeel.yoo...@gmail.com>
Subject Re: [axis2c] unable to startup mod_axis2
Date Sat, 27 Jan 2007 01:13:54 GMT
Hi Mark,
It seems that you have not set the repo path (Axis2RepoPath) correctly in
httpd.conf.
 Axis2RepoPath D:/cpp/axis2c (in your case)

The following details might be useful for you.

I have used apache2.2.x with axis2c-src-0.96 and it worked for me. Following
are the changes I did.
Having set the correct paths in configure.in, I switched off the following
parameter. (ie. set to false)
APACHE_VERSION_IS_2_0_59 = 0
And copied the mod_axis2.dll to modules directory.


My httpd.conf looks like as follows.

LoadModule axis2_module modules\mod_axis2.dll
    Axis2RepoPath D:\axis2c-src-0.96\build\deploy
    Axis2LogFile D:\axis2c-src-0.96\build\deploy\logs
    Axis2LogLevel AXIS2_LOG_LEVEL_DEBUG
    <Location /axis2>
        SetHandler axis2_module
    </Location>


Nabeel.

On 1/26/07, mgt@gmx.at <mgt@gmx.at> wrote:
>
> hi guys,
> thanks in advance for the great tool and all the help. much appreciated!
>
> i have been desperately trying to get mod_axis2 to work for the last
> couple of hours and do not know what else to try next.
>
> first my setup:
> winXP
> apache 2.0.59 and apache 2.2.3
> tried both axis2c-bin-0.96 and axis2c-src-0.96
> axis2 source build at d:\cpp\axis2\
> path includes d:\cpp\axis2\lib
>
> when building the sources on my machine simpleAxisServer and the examples
> all run fine. when building the mod_axis2.dll and deploying it to the old
> apache2 (2.0.59) the server hangs at startup and floods the apache
> error.log with the following error msg:
>
> [Sat Jan 27 00:42:28 2007] [error] Parent: child process exited with
> status 15 -- Aborting.
> [Sat Jan 27 00:42:28 2007] [notice] Apache/2.0.59 (Win32) configured --
> resuming normal operations
> [Sat Jan 27 00:42:28 2007] [notice] Server built: Jul 27 2006 15:55:03
> [Sat Jan 27 00:42:28 2007] [notice] Parent: Created child process 7352
> [Sat Jan 27 00:42:28 2007] [notice] Child 7352: Child process is running
> [Sat Jan 27 00:42:28 2007] [emerg] (20014)Error string not specified yet:
> [Axis2] Error creating mod_axis2 apache2
>
> the axis log itself contains no entries...
>
> when i deploy th mod_axis2.dll to the newer apache version (2.2.3) the
> server immediately exits after startup (with no error log entries).
>
> the names in my httpd.conf should be ok, at least i get graceful error
> message from apache when something is wrong there (dll names,...). just to
> make sure thats my httpd.conf:
>
> LoadModule axis2_module modules/mod_axis2.so
>     Axis2RepoPath D:/cpp/axis2c/services
>     Axis2LogFile D:/cpp/axis2c/logs
>     Axis2LogLevel AXIS2_LOG_LEVEL_TRACE
>     <Location /axis2>
>         SetHandler axis2_module
>     </Location>
>
> should i use different versions of axis2c or apache in order to work
> together properly? do you have any other idea/hint/...?
> thanks for your help in advance
>
> Mark
>
> --
> Der GMX SmartSurfer hilft bis zu 70% Ihrer Onlinekosten zu sparen!
> Ideal für Modem und ISDN: http://www.gmx.net/de/go/smartsurfer
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org
>
>

Mime
View raw message