axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Bernard <david.bern...@silverbrookresearch.com>
Subject Re: [axis2c] Simple server seg faults on startup - debian 0.96
Date Tue, 09 Jan 2007 06:27:16 GMT
Hi Dinesh,

    Yes I have followed these instructions.

     The directory I was running it from was read only. I have change 
that. The log file is now generated.

    Same result.

Cheers,

David Bernard


cat ../logs/axis2.log
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [info]  Starting Axis2 HTTP server....
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [info]  Server port : 9090
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [info]  Repo location : ../
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [info]  Read Timeout : 30000 ms
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase.c(280) axis2_handler_t 
*request_uri_based_dispatcher added to the index 0 of the phase TransportIn
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase.c(280) axis2_handler_t 
*addressing_based_dispatcher added to the index 0 of the phase Dispatch
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase.c(280) axis2_handler_t 
*request_uri_based_dispatcher added to the index 1 of the phase Dispatch
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase.c(280) axis2_handler_t 
*soap_action_based_dispatcher added to the index 2 of the phase Dispatch
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase.c(280) axis2_handler_t 
*soap_message_body_based_dispatcher added to the index 3 of the phase 
Dispatch
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase.c(280) axis2_handler_t 
*dispatch_post_conditions_evaluator added to the index 0 of the phase 
PostDispatch
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase.c(280) axis2_handler_t 
*context_handler added to the index 1 of the phase PostDispatch
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] conf_builder.c(285) no custom 
dispatching order                 found continue with default dispatcing 
order
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] conf_builder.c(378) module addressing 
found in axis2.xml
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] class_loader.c(218) transport sender 
loaded successfully
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] class_loader.c(201) transport 
receiver loaded successfully
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] dep_engine.c(1284) 
axis2_dep_engine_load_module_dll; dll path is : 
..//modules/addressing/libaxis2_mod_addr.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] dep_engine.c(1284) 
axis2_dep_engine_load_module_dll; dll path is : 
..//modules/logging/libaxis2_mod_log.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] svc_builder.c(344) dll path is : 
..//services/Calculator/libCalculator.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase_resolver.c(218) svc name 
is:Calculator
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] svc_builder.c(344) dll path is : 
..//services/echo/libecho.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase_resolver.c(218) svc name is:echo
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] svc_builder.c(344) dll path is : 
..//services/math/libmath.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase_resolver.c(218) svc name is:math
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] svc_builder.c(344) dll path is : 
..//services/mtom/libmtom.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase_resolver.c(218) svc name is:mtom
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] svc_builder.c(344) dll path is : 
..//services/notify/libnotify.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase_resolver.c(218) svc name is:notify
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] svc_builder.c(344) dll path is : 
..//services/sg_math/libadd.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] svc_builder.c(344) dll path is : 
..//services/sg_math/libsub.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] svc_builder.c(344) dll path is : 
..//services/sg_math/libmul.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] svc_builder.c(344) dll path is : 
..//services/sg_math/libdiv.so
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase_resolver.c(218) svc name is:add
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase_resolver.c(218) svc name is:sub
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase_resolver.c(218) svc name is:mul
[Tue Jan  9 17:23:26 2007] [debug] phase_resolver.c(218) svc name is:div




Dinesh Premalal wrote:

>Hi David,
>        Hope you followed the instructions in INSTALL file. Did you
>        add the axis2c/deploy/lib to LD_LIBRARY_PATH environment
>        variable? Did you look at the what axis2.log says?
>
>thanks,
>Dinesh
>
>  
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message