axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Samisa Abeysinghe <samisa.abeysin...@gmail.com>
Subject Re: axis2c 0.94, env setting
Date Wed, 04 Oct 2006 23:13:16 GMT
Samisa Abeysinghe wrote:
> Krankurs Leonid wrote:
>> Hi,
>>
>> i have 3 scenaria
>> 1. m_env = axis2_env_create_with_error_log(m_allocator, m_error, m_log);
>> 2. m_env = axis2_env_create_with_error(m_allocator, m_error);   
>> 3. m_env = axis2_env_create(m_allocator);   
>>
>> and somewhere in code
>>
>> soap_builder = axiom_soap_builder_create
>> (
>>         m_env,         om_builder,         
>> AXIOM_SOAP11_SOAP_ENVELOPE_NAMESPACE_URI
>> );
>>
>> on 0.93 seems no problem
>>
>> on 0.94 the code explodes on scenario 2
>>
>> What's wrong here?
>>   
> I had a look into the code and it is a bug. The builder create method 
> calls axiom_soap_builder_identify_soap_version and logs a message 
> without checking if the log is NULL. :(
Looks like it is a wider bug than i thought. There are many places that 
we log, without checking if log exists. Please create a Jira issue and 
post your code there if possible, so that I could debug and have a look

Thanks,
Samisa...
>
> Thanks for the feedback. Please create a Jira on this. Will fix it soon.
>
> Samisa...
>> Thank you,
>> Leonid
>>
>>
>>   
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message