axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Popuri, Monica" <monica.pop...@hp.com>
Subject RE: Problem with deployment of calculator web service
Date Fri, 22 Sep 2006 11:06:34 GMT
Hi John, I have tried one thing : tcp localhost 80
80 is the port where my apache is running and I see that this port is not blocked. what else
can I see. 
Have I mentioned that when I see in Internet explorer http://localhost/axis/ I get Deployment
Descriptor not found what can be reason for this. At this time there is no request to server?
 
Please help,
Thanks And Regards,
Monica

-----Original Message-----
From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com]
Sent: Friday, September 22, 2006 2:38 PM
To: Apache AXIS C User List
Subject: RE: Problem with deployment of calculator web service



Here's what I see. 

Firstly - you have a lot of starts of the server. 

The ones at the beginning of the file pick up the server.wsdd file OK and deploy the calculator
service but you don't actually ever request it. 
Later (about the second but last time you start the server) you deploy the calculator svc
then request the server to show you the wsdd's this fails horribly (I would not advise doing
this having looked at the trace!). 

On the client logs I can see that the request is sent and then we never get any response back
from the server. 

So, basically the server is never receiving a request for the calculator service. 

So, I suggest that we are back to what I said originally - this is a network error of some
kind (you need to find out what that number is ! For some reason you are not getting through
to the server. i suggest you try methods on your network to see why this is. 

hope this helps ! 


John. 



"Popuri, Monica" <monica.popuri@hp.com> wrote on 22/09/2006 07:27:30:

> Sorry I forgot to add the logs.. Please look at these. 
>   
> Thanks, 
> Monica 
>   
>   
> -----Original Message-----
> From: Popuri, Monica 
> Sent: Thursday, September 21, 2006 5:43 PM
> To: Apache AXIS C User List
> Subject: RE: Problem with deployment of calculator web service

> thanks, i guess i already have trace enabled and have AxisClientLog 
> and AxisLog available when I make any request. Please find them 
> attached with this mail. The AxisClient.log will show the messages 
> when I call calcultator program from command line . 
> Please let me know if you want to see some more traces also. 
>   
> Regards, 
> Monica 
>   
> -----Original Message-----
> From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com]
> Sent: Thursday, September 21, 2006 5:31 PM
> To: Apache AXIS C User List
> Subject: RE: Problem with deployment of calculator web service

> 
> OK, that's great - now I understand exactly where we're up to :-) 
> 
> So, Now I think the next thing to do would be to run trace on the 
> Axis server (see here  http://ws.apache.org/axis/cpp/TraceGuide.html
> ). You might want to try putting trace on at the client too if the 
> server trace looks OK - i.e. the server seems to be sending the 
> complete response back. 
> 
> and also tcpmon so we can see if any response is being sent at all. 
> Also, any apache trace you can get would be useful (but I can't 
> remember how to do this!) 
> 
> 
> 
> 
> 

> 
> "Popuri, Monica" <monica.popuri@hp.com> 
> 21/09/2006 12:02 
> 
> Please respond to
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> To 
> 
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> cc 
> 
> Subject 
> 
> RE: Problem with deployment of calculator web service 
> 
> 
> 
> 
> Hi John, 
> there are some things I need to update you on my installation:
> I have Axis C++ installed in a folder say /obj/package/axis-c-linux-
> bin. Tested calculator sample with simple_axis_server , works fine. 
>   
> Now when I deploy in apache (1.0.3 this time) , I am still referring
> to same directory for AXISCPP_HOME (/obj/package/axis-c-linux-bin). 
> I just copy the libaxiscpp_mod.so in apache/libexec folde . And have
> added the required LoadModules lines in httpd.conf file. 
> Now when I run http://localhost/axis I get 
>   
>   
> "welcome to axis C++" 
> "Deployment Descriptor not found" 
>   
> which means I am able to reach to my AXISCPP_HOME dir as 
> axis_server.so is able to execute. But it is giving this error 
> (Deployment descriptor not found). Although when I see AxisClientLog
> or AxisLog entried I see that it is able to read my server.wsdd 
> correctly. because If I do some changes in server.wsdd file they are
> reflected in this log file also. 
>   
> At the same time when I try to execute the calculator program with 
> apache like : calculator add 2 2 http://localhost/axis/Calculator I 
> get the error as I mentioned : HTTPTransportException:Input 
> streaming error while getting data Channel error 104 while reading 
> data: 'Connection reset by peer' 
>   
> Let me know if I need to give more details so that you can help me out. 
>   
> Many thanks, 
> Monica 
>   
>   
>   
>   
>   
> -----Original Message-----
> From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com]
> Sent: Thursday, September 21, 2006 4:24 PM
> To: Apache AXIS C User List
> Subject: RE: Problem with deployment of calculator web service
> 
> 
> Woh there - you're talking about two diff servers. I'm asking 
> whether the server.wsdd for the apache server (which is the one you 
> said didn't work) was getting changed sucessfully. 
> 
> If you tell me that you've got this working for Simple-axis-server 
> then we're half way there  (C version I assume?) 
> 
> How about you take the server.wsdd from the simple-axis-server  
> configuration and replace the apache config file with it. 
> 
> Then, when you've done that. run the client again against apache but
> put tcpmon in-front of it so you can capture the request and response -> 
> http://ws.apache.org/commons/tcpmon/ 
> 
> 
> 
> 

> 
> "Popuri, Monica" <monica.popuri@hp.com> 
> 21/09/2006 10:55 
> 
> Please respond to
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> To 
> 
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> cc 
> 
> Subject 
> 
> RE: Problem with deployment of calculator web service 
> 
> 

> 
> 
> 
> 
> 
> yes, because I am able to execute calculator program successfully 
> using simple_axis_server . 
> -----Original Message-----
> From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com]
> Sent: Thursday, September 21, 2006 3:24 PM
> To: Apache AXIS C User List
> Subject: RE: Problem with deployment of calculator web service
> 
> 
> What do you mean by "perfectly alright"? Has it got the calculator 
> service deployed or not? 

> 
> "Popuri, Monica" <monica.popuri@hp.com> 
> 21/09/2006 10:45 
> 
> Please respond to
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> To 
> 
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> cc 
> 
> Subject 
> 
> RE: Problem with deployment of calculator web service 
> 
> 
> 

> 
> 
> 
> 
> 
> 
> server.wsdd is perfectly alright, I am deploying axis in Apache 1.0.
> 3 So apache is only server running.what should be changed for 
> deploying manually? 
> -----Original Message-----
> From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com]
> Sent: Thursday, September 21, 2006 3:02 PM
> To: Apache AXIS C User List
> Subject: RE: Problem with deployment of calculator web service
> 
> 
> Connection reset by peer is the equivelant of the server putting the
> phone down which means that you probably got to your server. 
> 
> Have you looked at the server.wssd file to see if it's changed? What
> server are you running? 
> 
> If it hasn't changed then I'd be inclined to manually alter it just 
> to deploy this service. 

> 
> "Popuri, Monica" <monica.popuri@hp.com> 
> 21/09/2006 10:13 
> 
> Please respond to
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> To 
> 
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> cc 
> 
> Subject 
> 
> RE: Problem with deployment of calculator web service 
> 
> 
> 
> 

> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> Hi John, I am not at all aware on how to resolve the 
> socket/transport/network/config  related error. A help is very much 
> appriciated. 
> -----Original Message-----
> From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com]
> Sent: Thursday, September 21, 2006 2:31 PM
> To: Apache AXIS C User List
> Subject: RE: Problem with deployment of calculator web service
> 
> 
> If you don't have the channel defined in your conf file then make 
> sure it's in your path (libpath if unix) (you don't need ssl at this
> stage). I assume you have read the instructions on the site - this 
> is all described there I think. 
> 
> "Popuri, Monica" <monica.popuri@hp.com> 
> 21/09/2006 09:44 
> 
> Please respond to
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> To 
> 
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> cc 
> 
> Subject 
> 
> RE: Problem with deployment of calculator web service 
> 
> 
> 
> 
> 

> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> By sample I meant calculator etc. By any chance, can this error be 
> linked with absence of Channel_HTTP_SSL or Channel_SSL parameters in
> axiscpp.conf file? 
> 
> -----Original Message-----
> From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com]
> Sent: Thursday, September 21, 2006 2:10 PM
> To: Apache AXIS C User List
> Subject: RE: Problem with deployment of calculator web service
> 
> 
> Yes - this is almost certainly a socket/transport/network/config error. 
> 
> You've started me on a different track now by saying that you are 
> trying the samples. Which samples? Have you ensured that they are 
> deployed on the server? 
> 
> "Popuri, Monica" <monica.popuri@hp.com> 
> 21/09/2006 06:41 
> 
> Please respond to
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> To 
> 
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> cc 
> 
> Subject 
> 
> RE: Problem with deployment of calculator web service 
> 
> 
> 
> 
> 
> 

> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> Hi John, 
> 
> Actually I also get same error for all of sample programs. You still
> feel that this can be platform related issue? 
> 
> With Regards, 
> Monica 
> -----Original Message-----
> From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com]
> Sent: Wednesday, September 20, 2006 6:16 PM
> To: Apache AXIS C User List
> Subject: Re: Problem with deployment of calculator web service
> 
> 
> this is a transport/socket problem - You'll have to find out what 
> channel error 104 means for your particular platform. 
> 
> Murali Konnipati <murali.konnipati@altair.com> 
> 20/09/2006 13:13 
> 
> Please respond to
> "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> To 
> 
> Apache AXIS C User List <axis-c-user@ws.apache.org> 
> 
> cc 
> 
> Subject 
> 
> Problem with deployment of calculator web service 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 

> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> Hi All, 
> 
>     When i try to deploy the calculator sample usign AdminClient 
> program, it is giving me the following error.. 
> 
>      Exception :  HTTPTransportException:Input streaming error while
> getting data Channel error 104 while reading data: 'Connection resetby peer' 
> 
>   My deploy.wsdd file is.. 
> 
>   <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <deployment xmlns="http://xml.apache.org/axis/wsdd/" xmlns:CPP="
> http://xml.apache.org/axis/wsdd/providers/CPP">
>  <service name="Calculator" provider="CPP:RPC" description="Axis C++
> web service">
>          <parameter name="className" 
> value="/usr/local/axiscpp_deploy/samples/calculator/libcalculator.so"/>
>          <parameter name="allowedMethods" value="add addRequest sub 
> subRequest mul mulRequest div divRequest "/>
>  </service>
> </deployment> 
> 
>   Could any body please help me in this regard, 
> 
> Thanks & Regards, 
> 
> Murali Krishna K [attachment "Axis_logs.tar" deleted by John Hawkins/UK/IBM] 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-c-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-c-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message