axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antoine Galataud" <antoine.galat...@gmail.com>
Subject Re: Loading library error when invoking
Date Wed, 08 Mar 2006 17:02:50 GMT
Hum, ok, my fault ;-)

Sorry for this mail, I just forgot to include the XService.cpp file,
the one which declares extern functions :p
But it reveals one thing : Axis traces should more explicit. If you do
a normal dlopen() then a dlsym(), it gives an explicit error, why not
leaving it in logs ?

@+

2006/3/8, Antoine Galataud <antoine.galataud@gmail.com>:
> Hi all !
>
> I need a little help... I managed to develop a webservice library
> called libConfigurationManagerWS.so
> It contains server files generated with wsdl2jar, and is normally
> dynamically linked at runtime with LD_LIBRARY_PATH.
> The webservice provide a single method, that does nothing at all for
> the moment.
>
> 2 questions :
>
> - Does libaxiscpp_mod.so load webservice dependencies (e.g : other
> libs) from LD_LIBRARY_PATH or the webservice must be linked using "-l"
> compiler option ?
>
> - Seeing logs from server part, i can't guess anything about thius
> issue. The only thing I see is
> [08/03/2006 15:33:51:698 MET] 1 HandlerLoader > loadLib e7ad0
> [000E7AFFFFFFD000000000FFFFFFFEFFFFFFB65DFFFFFFE400000000FFFFFFFEFFFFFFB664FFFFFFB000000000]
> <..z.......].......d.....>
> [08/03/2006 15:33:51:702 MET] 1 HandlerLoader < loadLib 0
> [08/03/2006 15:33:51:702 MET] 1 HandlerLoader > unloadLib e7ad0
> [000E7AFFFFFFD000000000FFFFFFFF251C1C000000010000000000000000]
> <..z......%..............>
> [08/03/2006 15:33:51:702 MET] 1 HandlerLoader < unloadLib 0
> [08/03/2006 15:33:51:702 MET] 1 AxisEngineException >
> AxisEngineException @ff0da988,34, <null>
> [08/03/2006 15:33:51:702 MET] 1 AxisEngineException >
> getMessageForExceptionCode @ff0da988,34
> [08/03/2006 15:33:51:703 MET] 1 AxisEngineException <
> getMessageForExceptionCode @ff0da988,"AxisEngineException:Library
> loading failed"
> [08/03/2006 15:33:51:703 MET] 1 AxisEngineException <
> AxisEngineException @ff0da988
>
> ( If I intentionally link my webservice lib with -l options, and
> forget one depency, I have an explicit error telling me that there
> were some unresolved symbols. )
> How can I get more details about dlopen failures ?
>
> Thanks in advance !
> --
> Antoine Galataud
> antoine.galataud@gmail.com
> Département Architecture des Systèmes d'Information
> INSA - Rouen
>


--
Antoine Galataud
antoine.galataud@gmail.com
Département Architecture des Systèmes d'Information
INSA - Rouen

Mime
View raw message