axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Adrian Dick <adrian.d...@uk.ibm.com>
Subject RE: Building on Linux
Date Mon, 27 Mar 2006 08:01:38 GMT
Hmm,

This is most unusual.

We can see the scripts have correctly detected your OS, yet we still see an
issue with the SolarisLinker.
The only time I've seen this problem is when using versions of ant-contrib
and cpptasks that differ from our recommended versions, yet you claim to be
using those versions.

Is it possible you have an alternate version being picked up somehow?

Regards,
Adrian
_______________________________________
Adrian Dick (adrian.dick@uk.ibm.com)


"Lei Tang" <LTang@bdmetrics.com> wrote on 24/03/2006 14:59:42:

> Adrian,
>
> I run the "ant -v initialize" and the top a few lines from the output
> are:
>
> Apache Ant version 1.6.2 compiled on May 23 2005
> Buildfile: build.xml
> Detected Java version: 1.5 in: /usr/java/jdk1.5.0_06/jre
> Detected OS: Linux
>
> At the end the output are:
>
> pre-init:
>  [property] Loading /usr/local/axiscpp_src/c/build/version.properties
>
> set-platform-specifics:
>  [property] Loading
> /usr/local/axiscpp_src/c/build/build.Linux.properties
>  [property] Loading
> /usr/local/axiscpp_src/c/build/build.common.properties
> Override ignored for property server.simpleaxisserver
> Property ${env.APACHE_HOME} has not been set
> Property ${env.XML4C_HOME} has not been set
> Override ignored for property server.apache2
> Override ignored for property server.apache1
> Property ${env.OPENSSL_HOME} has not been set
> Override ignored for property HTTP.SSLChannel
> Property ${env.OPENSSL_HOME} has not been set
>
> checkIfDebug:
> Skipped because property 'debug' not set.
>
> initialize:
>
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 2 seconds
>
> I also attached the whole output in a file.
>
> Thanks,
>
> Lei
>
> -----Original Message-----
> From: Adrian Dick [mailto:adrian.dick@uk.ibm.com]
> Sent: Friday, March 24, 2006 3:35 AM
> To: Apache AXIS C User List
> Subject: Re: Building on Linux
>
> Hi,
>
> Have you tried running "ant -v initialize" as suggested in the original
> discussion.
>
> This will help us determine what ANT/Java and our scripts _think_ you're
> running.  It is possible we don't correctly detect the particular Linux
> variant you're using.
>
> Thanks,
> Adrian
> _______________________________________
> Adrian Dick (adrian.dick@uk.ibm.com)
>
>
> "Lei Tang" <LTang@bdmetrics.com> wrote on 24/03/2006 03:50:45:
>
> > When I built from source on Linux I got errors:
> >
> > BUILD FAILED
> > /usr/local/axiscpp_src/c/build.xml:245: The following error occurred
> > while execu ting this line:
> > /usr/local/axiscpp_src/c/build.xml:233: The following error occurred
> > while execu ting this line:
> > /usr/local/axiscpp_src/c/build.xml:96: The following error occurred
> > while execut ing this line:
> > /usr/local/axiscpp_src/c/build/buildClient.xml:23: SolarisLinker
> > doesn't denote a ProcessorDef
> >
> > I installed the following on my Linux Fedora Core 4 machine:
> > Ant: 1.6.2
> > Ant-contrib: 0.6
> > CppTasks: 1.0b3
> > Java: 1.5
> >
> > I found the same problem at
> > http://marc.theaimsgroup.com/?l=axis-c-user&m=112169616401422
> > Does anybody know how to solve this issue?
> >
> > Lei
>
> [attachment "ant_output.txt" deleted by Adrian Dick/UK/IBM]


Mime
View raw message