axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <Liangwu...@wellsfargo.com>
Subject Have problem to build Axis-c 1.5 using Visual Studio .NET
Date Mon, 28 Nov 2005 21:45:05 GMT
Hi,

   I'm using Visual Studio .NET to build Axis-c 1.5. When I try to build
Axis3 project, I got the follow error:

Linking...
xilink: executing 'link'
   Creating library .\Release/HTTPTransport.lib and object
.\Release/HTTPTransport.exp
PlatformSpecificWindows.obj : error LNK2001: unresolved external symbol
"?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z"
(?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z)
URL.obj : error LNK2019: unresolved external symbol
"?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z"
(?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z)
referenced in function "class std::basic_istream<unsigned short,struct
std::char_traits<unsigned short> > & __cdecl std::operator>>(class
std::basic_istream<unsigned short,struct std::char_traits<unsigned
short> > &,class std::basic_string<unsigned short,struct
std::char_traits<unsigned short>,class std::allocator<unsigned short> >
&)"
(??5std@@YAAAV?$basic_istream@GU?$char_traits@G@std@@@0@AAV10@AAV?$basic
_string@GU?$char_traits@G@std@@V?$allocator@G@2@@0@@Z)
ChannelFactory.obj : error LNK2019: unresolved external symbol
"?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z"
(?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z)
referenced in function "class std::basic_istream<char,struct
std::char_traits<char> > & __cdecl std::getline(class
std::basic_istream<char,struct std::char_traits<char> > &,class
std::basic_string<char,struct std::char_traits<char>,class
std::allocator<char> > &)"
(?getline@std@@YAAAV?$basic_istream@DU?$char_traits@D@std@@@1@AAV21@AAV?
$basic_string@DU?$char_traits@D@std@@V?$allocator@D@2@@1@@Z)
HTTPTransport.obj : error LNK2001: unresolved external symbol
"?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z"
(?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z)
HTTPTransportException.obj : error LNK2001: unresolved external symbol
"?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z"
(?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z)
HTTPTransportInstantiator.obj : error LNK2001: unresolved external
symbol
"?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z"
(?use_facet@?$@V?$ctype@D@std@@@std@@YAABV?$ctype@D@1@ABVlocale@1@@Z)
../../../bin/HTTPTransport.dll : fatal error LNK1120: 1 unresolved
externals

Does anyone have a suggestion on how to resolve this problem?

Thanks

Liangwu Xu


Mime
View raw message