axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Parthipan <lpa...@gmail.com>
Subject Re: AXIS-C++ Build problems
Date Mon, 03 Oct 2005 16:43:49 GMT
Try this setting in your build.common.properties.

Line 17 in my file.

# Apache versions to be used
server.apache13 = false
server.apache20 = false


On 10/3/05, Cooper_JohnD@emc.com <Cooper_JohnD@emc.com> wrote:
>
>  Yes, and no matter what I set in the properties file, it always tries to
> build the apache2_mod, which I don't need, and don't have the apache source
> for, any ideas?
>
>  Thanks,
>
> *John *
>
> 4400 Computer Drive
> 2nd floor, Mailstop D239
> Ext: 35983
>   ------------------------------
>
> *From:* John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com]
> *Sent:* Monday, October 03, 2005 10:59 AM
> *To:* Apache AXIS C User List
> *Subject:* RE: AXIS-C++ Build problems
>
>
> have you tried the ANT build?
>
>
>
>   *Cooper_JohnD@emc.com*
>
> 03/10/2005 15:21
>
> Please respond to
> "Apache AXIS C User List"
>
>    To
>
> axis-c-user@ws.apache.org, lparth@gmail.com, sankarshana.madhav@gmail.com
>
> cc
>
>    Subject
>
> RE: AXIS-C++ Build problems
>
>
>
>
> Hi I'm having a very similar problem on SLES 9 using apache 1.3.33
>
> Help would be appreciated.
>
> Thanks,
>
> *John *
>
> 4400 Computer Drive
> 2nd floor, Mailstop D239
> Ext: 35983
>
>  ------------------------------
>
>
> *From:* Sankarshana Madhavarao [mailto:sankarshana.madhav@gmail.com] *
> Sent:* Sunday, October 02, 2005 12:58 AM*
> To:* Parthipan*
> Cc:* Apache AXIS C User List*
> Subject:* Re: AXIS-C++ Build problems
>
> Thanks again for the quick response...
> I will try out Kaffe on MIPS and see how it goes....
>
>
> On 10/1/05, *Parthipan* <lparth@gmail.com> wrote:
> On 10/2/05, Sankarshana Madhavarao < > wrote:
> > Hi,
> > Thanks for the reply.....I am trying to build AXIS-C++ on MIPS-LINUX.
> > I suppose, ANT BUILD process needs JDK to be installed. But I don't
> think
> > JDK is
> > supported on MIPS processors..
>
> Yes, Java is required for ant.
>
> >
> > Please give some pointers.....
> >
>
> How about trying kaffe?
>
> >
> >
> > - Hide quoted text -
> >
> > >
> > >
> > >
> > > On 10/1/05, Parthipan <lparth@gmail.com> wrote:
> > > > Please try the ant build process.
> > > >
> > > > On 10/1/05, Sankarshana Madhavarao < sankarshana.madhav@gmail.com>
> > wrote:
> > > > > Hi,
> > > > > I took the latest source of AXIS-C++ and tried to compile it on
> redhat
> > > > > linux.
> > > > > I am facing lots of problems.
> > > > > 1. After executing " autogen.sh", I got the configure script
> > generated.
> > > > > However, When it throws lots of erros. Some of them are
> > > > > " Makefile.in <http://makefile.in/> < http://Makefile.in<http://makefile.in/>>
not found on samples folder" etc.
> > > > > 2. Also, autogen.sh is supposed to generate "
> > > > > Makefile.in <http://makefile.in/>< http://Makefile.i=<http://makefile.i=/>
> > > > > n>"
> > > > > files in all the source
> > > > > folders. But it does not generate these Makefile.in<http://makefile.in/><
> > http://Makefile.in <http://makefile.in/>>.
> > > > > What could be the reason for this???
> > > > > Is there any other tool that needs to be installed in order for
> this
> > build
> > > > > to successfully happen??
> > > > > 3. If I ignore the above errors and continue to do "./configure",
> I
> > will
> > > > > get more errors like,
> > > > > " Makefile.in <http://makefile.in/> < http://Makefile.in<http://makefile.in/>>"
> not found in src folder and hence
> > not
> > > > > generating Makefile.
> > > > > Please advise.
> > > > > Thanks
> > > > > Sankarshana M
> > > >
> > >
> >
>
>
> --*
> *http://www.linux.lk/~lparth/ <http://www.linux.lk/%7Elparth/>
>



--
http://www.linux.lk/~lparth/

Mime
View raw message