axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Adrian Dick <adrian.d...@uk.ibm.com>
Subject Re: Problems building on Linux: Missing Files
Date Mon, 18 Jul 2005 14:15:56 GMT
Hmm...

This is exactly the kinds of problems I've seen in the past when using
different versions of ant-contrib and cpp-tasks from those I specified.

Can we just double check versions, the nightly builds use the following:
Java - v1.4.1
ANT - v1.6.1
ant-contrib - v0.6   (ant-contrib-0.6.jar size=119512, date=Dec 11 2005)
cpp-tasks - v1.0b3 (cpptasks.jar size=276513, date=Apr 28 2004)

What will also be useful is to run the following:
      ant -v initialize

This will give a lot of debug type information, but of particular interest
are the first 4 lines:
      Apache Ant version 1.6.1 compiled on February 12 2004
      Buildfile: build.xml
      Detected Java version: 1.4 in: /Java14/IBMJava2-141/bin/../jre
      Detected OS: Linux
And towards the end:
      pre-init:
       [property] Loading
/home/dicka/cwssBuild/src/ws-axis/c/build/version.properties

      set-platform-specifics:
       [property] Loading
/home/dicka/cwssBuild/src/ws-axis/c/build/build.Linux.properties
       [property] Loading
/home/dicka/cwssBuild/src/ws-axis/c/build/build.common.properties

I don't think you specifically mentioned which variant of Linux you're
using, but there's a possiblity we aren't correctly determining the
platform, which this information should help us with.

Regards,
Adrian
_______________________________________
Adrian Dick (adrian.dick@uk.ibm.com)


Nick Allen <nwa@bitwiserlabs.com> wrote on 15/07/2005 17:50:50:

> > Also note, some users have had problems with certain versions of
> > ant-contrib and cpptasks - the ones we use for the nightly builds are:
> > - Ant-contrib v0.6
> > - cpp-tasks v1.0beta3
>
> I have been following the Ant build guide and am using the specific
> versions mentioned above.  In trying to build the code from CVS, I get
> the following error.
>
> % ant
> Buildfile: build.xml
>
> pre-init:
>
> set-platform-specifics:
>
> checkIfDebug:
>
> initialize:
>
> build:
>
> compile:
>
> compileClient:
>
> compileAxisClient:
>
> buildVersionResource:
>
> BUILD FAILED
> /home/nwa/AXIS/ws-axis/c/build.xml:212: The following error occurred
> while executing this line:
> /home/nwa/AXIS/ws-axis/c/build.xml:201: The following error occurred
> while executing this line:
> /home/nwa/AXIS/ws-axis/c/build.xml:91: The following error occurred
> while executing this line:
> /home/nwa/AXIS/ws-axis/c/build/buildClient.xml:23: SolarisLinker doesn't
> denote a ProcessorDef
>
> PS. I am still building this on Linux.  I even tried the following which
> resulted in the same error.
>
> % ant -propertyfile build/build.Linux.properties
>
>
> Thanks
> Nick
>
>
> --
> Nick Allen <nwa@bitwiserlabs.com>
>


Mime
View raw message