axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From John Hawkins <HAWKI...@uk.ibm.com>
Subject Re: axis-c ant build error
Date Wed, 25 May 2005 08:18:18 GMT
Hi Simon,

are you up and running now?




Simon Detheridge <simon@widgit.com> 
24/05/2005 11:52
Please respond to
"Apache AXIS C User List"


To
Apache AXIS C User List <axis-c-user@ws.apache.org>
cc

Subject
Re: axis-c ant build error






It fails:

BUILD FAILED
/root/axis-install/ws-axis/c/build.xml:234: The following error occurred
while executing this line:
/root/axis-install/ws-axis/c/build.xml:222: The following error occurred
while executing this line:
/root/axis-install/ws-axis/c/build.xml:93: The following error occurred
while executing this line:
/root/axis-install/ws-axis/c/build/buildClient.xml:23: LinuxLinker
doesn't denote a ProcessorDef

Hmm... Perhaps I'll try reinstalling ant, ant-contrib & cpptasks by
hand, instead of using portage. It could be that the build scripts are
broken somehow.

On Tue, 2005-05-24 at 11:08 +0100, Adrian Dick wrote:
> Hmmm ... this really doesn't make sense.
> 
> The ant script has correctly determined which platform it is on - yet, 
for
> some reason, it is trying to do something with the SolarisLinker.   I 
have
> tried changing my version of ant-contrib to match yours, but still don't
> see the same problem.
> 
> Does everything work if we comment out line 39 from
> ws-axis/c/build/buildClient.xml ?  or does the next linker definition 
fall
> over?
> 
> 
> Adrian
> _______________________________________
> Adrian Dick (adrian.dick@uk.ibm.com)
> 
> 
> Simon Detheridge <simon@widgit.com> wrote on 24/05/2005 09:37:16:
> 
> > I have cpptasks 1.0b3, ant-contrib 1.0b2, and ant 1.6.2
> >
> > On Mon, 2005-05-23 at 16:39 +0100, Adrian Dick wrote:
> > > Hmmm .... well it looks to have correctly detected your platform, so
> > > there's something else going on here.
> > >
> > > I'll need to dig around some more, in the interim could you confirm 
the
> > > exact levels of cpptasks you're using - I've seen problems in the 
past
> with
> > > anything other than v1.0beta3
> > >
> > > Thanks,
> > > Adrian
> > > _______________________________________
> > > Adrian Dick (adrian.dick@uk.ibm.com)
> > >
> > >
> > > Simon Detheridge <simon@widgit.com> wrote on 23/05/2005 16:15:05:
> > >
> > > > Hmm... It does say: "Detected OS: Linux" but I know nothing of 
ant,
> so I
> > > > don't know if this is relevant.
> > > >
> > > > I've posted the complete output here (2>&1):
> > > > http://www.highlyillogical.org/dump/antbuild.out
> > > >
> > > > It's rather long and I don't want to pollute the list.
> > > >
> > > > Simon
> > > >
> > > > On Mon, 2005-05-23 at 15:54 +0100, Adrian Dick wrote:
> > > > > Hi,
> > > > >
> > > > > This sounds worryingly like the ant script hasn't correctly
> determined
> > > your
> > > > > platform.
> > > > >
> > > > > Could try running ant in verbose mode, and attach the produced
> output,
> > > so
> > > > > we determine which check is failing.
> > > > > > $ cd ~/ws-axis/c
> > > > > > $ ant -v
> > > > >
> > > > > Thanks,
> > > > > Adrian
> > > > > _______________________________________
> > > > > Adrian Dick (adrian.dick@uk.ibm.com)
> > > > >
> > > > >
> > > > > Simon Detheridge <simon@widgit.com> wrote on 23/05/2005 
10:42:32:
> > > > >
> > > > > > I'm building on Linux. Gentoo to be precise...
> > > > > >
> > > > > > The full command I'm using, is simply:
> > > > > > $ cd ~/ws-axis/c
> > > > > > $ ant
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > On Mon, 2005-05-23 at 08:14 +0100, John Hawkins wrote:
> > > > > > >
> > > > > > > What platform are you trying to build on?
> > > > > > >
> > > > > > > It looks like the "SolarisLinker" is not defined before
you 
are
> > > > > > > calling buildClient.xml . If I look in buildInitialize.xml

then
> it
> > > > > > > appears to be defined in there.
> > > > > > >
> > > > > > > 
<linkerid="SolarisLinker"name="CC"libtool="true"if="solaris">
> > > > > > >                         <linkerargvalue="-g"if="debug"/>
> > > > > > >                         <linkerargvalue="-Qoption"/>
> > > > > > >                         <linkerargvalue="ld"/>
> > > > > > >                         <linkerargvalue="-zmuldefs"/>
> > > > > > >                 </linker>
> > > > > > >
> > > > > > > We need to make sure that you are picking up this file

before
> you
> > > call
> > > > > > > buildClient.xml
> > > > > > >
> > > > > > > What is the full command that you are using to build with
> please?
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > > Simon Detheridge
> > > > > > > <simon@widgit.com>
> > > > > > >
> > > > > > > 20/05/2005 16:29
> > > > > > >          Please respond to
> > > > > > >      "Apache AXIS C User List"
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >                To
> > > > > > > axis-c-user@ws.apache.org
> > > > > > >                cc
> > > > > > >
> > > > > > >           Subject
> > > > > > > axis-c ant build
> > > > > > > error
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > > I'm getting the following, when trying to build axis-c
using
> ant:
> > > > > > >
> > > > > > > ...
> > > > > > >
> > > > > > > compileAxisClient:
> > > > > > >
> > > > > > > buildVersionResource:
> > > > > > >
> > > > > > > BUILD FAILED
> > > > > > > /root/axis-install/ws-axis/c/build.xml:234: The following

error
> > > > > > > occurred
> > > > > > > while executing this line:
> > > > > > > /root/axis-install/ws-axis/c/build.xml:222: The following

error
> > > > > > > occurred
> > > > > > > while executing this line:
> > > > > > > /root/axis-install/ws-axis/c/build.xml:93: The following

error
> > > > > > > occurred
> > > > > > > while executing this line:
> > > > > > > /root/axis-install/ws-axis/c/build/buildClient.xml:23:
> > > SolarisLinker
> > > > > > > doesn't denote a ProcessorDef
> > > > > > >
> > > > > > > ---
> > > > > > >
> > > > > > > Any idea why, and how I can make it go away?
> > > > > > >
> > > > > > > Thanks,
> > > > > > > Simon
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > >
> > > > > >
> > > >
> > > >
> >
> >




Mime
View raw message