axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "So Hok Chun, Bill" <b...@beansbox.com>
Subject frustrating installation process...
Date Fri, 29 Apr 2005 17:54:35 GMT
Dear All,

Spent quite a few nights to figure the Ant build problems... Finally,
got the binary compiled successfully...

So, I got the tar file of the compiled binary in the "zips" directory.

I extract the tar file and put it in /usr/local and rename it as
"axiscpp"

Then, follow the instruction in the included documentation in the
compiled package.

When I run sth like: http://localhost/axis

The system doesn't respond. The error log of apache shows (the actual
log is very long containing similar error messages as below):

[Sat Apr 30 01:21:25 2005] [notice] child pid 29213 exit signal Aborted
(6)
[Sat Apr 30 01:21:25 2005] [notice] child pid 29214 exit signal Aborted
(6)
[Sat Apr 30 01:21:25 2005] [notice] child pid 29217 exit signal Aborted
(6)
[Sat Apr 30 01:21:25 2005] [notice] child pid 29218 exit signal Aborted
(6)
[Sat Apr 30 01:21:25 2005] [notice] child pid 29219 exit signal Aborted
(6)
[Sat Apr 30 01:21:25 2005] [notice] child pid 29220 exit signal Aborted
(6)
terminate called after throwing an instance of
'axiscpp::AxisEngineException'
  what():  N7axiscpp19AxisEngineExceptionE

terminate called after throwing an instance of
'axiscpp::AxisEngineException'
  what():  N7axiscpp19AxisEngineExceptionE

What can I do to make Axis CPP run????

Please give me some hints...

Feeling frustrated...
Bill


Mime
View raw message