axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mrdum...@blueprint.org
Subject Re: problems running a client
Date Sun, 13 Mar 2005 21:12:52 GMT
hi,

turned out i didn't have xerces-c installed on this computer..so i'm passed this point.

I know get

Exception: DLOPEN FAILED in loading channel library

my config points to the right place, so i'm not too sure what this means.

Channel_HTTP_SSL:/home/marc/downloads/axis-c-1-5-alpha-linux/lib/libaxis3_transport_ssl_channel.so
Channel_HTTP:/home/marc/downloads/axis-c-1-5-alpha-linux/lib/libaxis3_transport_channel.so

and i checked both paths, they look good

Marc

----- Original Message -----
From: mrdumont@blueprint.org
Date: Sunday, March 13, 2005 3:31 pm
Subject: problems running a client

> Hi,
> 
> I'm trying to write a soap client , and having runtime problems.
> 
> this is on linux using axis c++ 1.5 alpha
> 
> 
> from the logfile
> 
> -------------- Config File settings END OF ----------------
> Severity Level : CRITICAL
> time : Sun Mar 13 10:27:12 2005
> file : ../XMLParserFactory.cpp
> line : 125
> SERVER_ENGINE_LOADING_PARSER_FAILED:
> -------------------------------------------------
> 
> my config file says:
> 
> XMLParser:/home/marc/downloads/axis-c-1-5-alpha-
> linux/lib/libaxis_xmlparser.so
> and this is a softlink to 
> 
> $AXISCPP_DEPLOY/lib/libaxis_xercesc.so.0.0.0
> 
> any ideas?
> 
> thanks,
> Marc Dumontier
> 
> 
> 
> 
> 
> 


Mime
View raw message