axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nithyakala Thangarajah <nit...@opensource.lk>
Subject Re: library http channel
Date Mon, 21 Mar 2005 09:32:40 GMT

Hi
you need to use 

libaxis3_transport.so for Transport_http
libaxis3_transport_ssl_channel.so for Channel_HTTP_SSL
libaxis3_transport_channel.so for Channel_HTTP

in axiscpp.conf from the 1.5 alpha package.

thanks

On Friday 18 March 2005 09:02, krishna wrote:
> Hi
>
> Can you tell me where i can find a package to install http channel
> libraries.
> I dont seem to have it on my system.
> I was under the impression that the libhttp_channel.so library was a
> part of axis 1.5.
>
> Cheers
> Krishna
>
> > ------------------------------------------------------------------------
> >
> > Subject:
> > Re: Google with Axis C++
> > From:
> > John Hawkins <hawkinsj@uk.ibm.com>
> > Date:
> > Wed, 16 Mar 2005 09:33:59 +0000
> > To:
> > "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org>
> >
> > To:
> > "Apache AXIS C User List" <axis-c-user@ws.apache.org>
> >
> >
> >
> > Hi,
> >
> > What is your channel library called and where is it ?
> >
> > When you've found that out you can do one of two things
> > Either set your libpath to include the directory containing it
> > OR
> > alter the axiscpp conf file so that it points correctly to the library.
> >
> >
> >
> >
> > *krishna <krishna@lac.uic.edu>*
> >
> > 16/03/2005 02:05
> > Please respond to
> > "Apache AXIS C User List"
> >
> >
> >
> > To
> >  axis-c-user@ws.apache.org
> > cc
> >
> > Subject
> >  Google with Axis C++
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Hi
> >
> > I am trying to use Axis 1.5 Alpha to access the Google Web Service.The
> > programs exits with the following exception
> > DLOPEN FAILED in loading channel library.On doing an strace I got the
> > following output.
> >
> > > open("/usr/lib/libhttp_channel.so", O_RDONLY) = -1 ENOENT (No such
> > > file or directory)
> > > stat64("/usr/lib", {st_mode=S_IFDIR|0755, st_size=12288, ...}) = 0
> > > munmap(0x40677000, 22733)               = 0
> > > futex(0x401c64b4, FUTEX_WAKE, 2147483647) = 0
> > > futex(0x402089cc, FUTEX_WAKE, 2147483647) = 0
> > > munmap(0x40664000, 76820)               = 0
> > > munmap(0x4034d000, 99396)               = 0
> > > munmap(0x4036c000, 3111548)             = 0
> > > write(1, "AXIS_FAIL-1\n", 12AXIS_FAIL-1
> >
> > The libhttp_channel.so file is not found in the $AXISCPP_DEPLOY/lib
> > directory too.
> >
> > The program seems to be looking for the libhttp_channel.so in various
> > directories ( I have not included the complete output here).On looking
> > up the axiscpp.conf file I found.
> >
> > > #Channel_HTTP_SSL:Secure Transport channel in axis3 transport
> > > #Channel_HTTP:Transport channel in axis3 transport
> >
> > The axiscpp.conf also mentions that some of this functionality has not
> > been implemented.Is the program looking for a library which has not been
> > implemented?
> >
> > Regards
> > Krishna
> > http://uic.edu/~krajag2

Mime
View raw message