axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mrdum...@blueprint.org
Subject Re: problems running a client
Date Sun, 13 Mar 2005 21:47:27 GMT
FYI

this was actually fixed by commenting out the SSL channel.

----- Original Message -----
From: mrdumont@blueprint.org
Date: Sunday, March 13, 2005 4:12 pm
Subject: Re: problems running a client

> hi,
> 
> turned out i didn't have xerces-c installed on this computer..so 
> i'm passed this point.
> 
> I know get
> 
> Exception: DLOPEN FAILED in loading channel library
> 
> my config points to the right place, so i'm not too sure what this 
> means.
> Channel_HTTP_SSL:/home/marc/downloads/axis-c-1-5-alpha-
> linux/lib/libaxis3_transport_ssl_channel.soChannel_HTTP:/home/marc/downloads/axis-c-1-5-alpha-linux/lib/libaxis3_transport_channel.so
> 
> and i checked both paths, they look good
> 
> Marc
> 
> ----- Original Message -----
> From: mrdumont@blueprint.org
> Date: Sunday, March 13, 2005 3:31 pm
> Subject: problems running a client
> 
> > Hi,
> > 
> > I'm trying to write a soap client , and having runtime problems.
> > 
> > this is on linux using axis c++ 1.5 alpha
> > 
> > 
> > from the logfile
> > 
> > -------------- Config File settings END OF ----------------
> > Severity Level : CRITICAL
> > time : Sun Mar 13 10:27:12 2005
> > file : ../XMLParserFactory.cpp
> > line : 125
> > SERVER_ENGINE_LOADING_PARSER_FAILED:
> > -------------------------------------------------
> > 
> > my config file says:
> > 
> > XMLParser:/home/marc/downloads/axis-c-1-5-alpha-
> > linux/lib/libaxis_xmlparser.so
> > and this is a softlink to 
> > 
> > $AXISCPP_DEPLOY/lib/libaxis_xercesc.so.0.0.0
> > 
> > any ideas?
> > 
> > thanks,
> > Marc Dumontier
> > 
> > 
> > 
> > 
> > 
> > 
> 
> 


Mime
View raw message