axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chinthana C. Dinapala" <CDinap...@virtusa.com>
Subject Problems when building with Ant..
Date Mon, 31 Jan 2005 10:56:55 GMT
Hi,

 

I'm facing flowing problem when try to build in ANT.

 

 C:\ws-axis\c>ant

Buildfile: build.xml

 

pre-init:

 

set-platform-specifics:

 

checkIfDebug:

 

initialize:

 

build:

 

compile:

 

compileClient:

 

compileAxisClient:

 

BUILD FAILED

C:\ws-axis\c\build.xml:197: The following error occurred while executing
this line:

C:\ws-axis\c\build.xml:185: The following error occurred while executing
this line:

C:\ws-axis\c\build.xml:56: The following error occurred while executing
this line:

C:\ws-axis\c\build\buildClient.xml:8: Cannot resolve path
C:\ws-axis\c\..\..\..\obj\objects

 

Total time: 1 second

 

 

 

Thanks

 

Chinthana Dinapala

Associate Software Engineer

Virtusa Corp. 
16th Floor, West Tower
World Trade Center

Colombo 01

<http://www.virtusa.com/> 

  <http://www.virtusa.com/> 

Creating competitive advantage  

 



--------------------------------------------------------------------------------------------------
This message, including any attachments, contains confidential information intended for a
specific individual and purpose, and is intended for the addressee only.  Any unauthorized
disclosure, use, dissemination, copying, or distribution of this message or any of its attachments
or the information contained in this e-mail, or the taking of any action based on it, is strictly
prohibited.  If you are not the intended recipient, please notify the sender immediately by
return e-mail and delete this message. 

Mime
View raw message