axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Samisa Abeysinghe <samisa.abeysin...@gmail.com>
Subject Re: Issue while parsing SOAP response
Date Wed, 15 Dec 2004 01:39:11 GMT
Axis does not support href/multiref. It is a pending issue.

BTW: I am getting tired telling users that we do not support it ;-)
Feels like we got to do something to this, even if WS-I does not
recommend it. It looks like a real interop issue in current WS world
;-)

Samisa...


On Tue, 14 Dec 2004 19:55:22 +0530, Gupta, Rakesh
<Rakesh.Gupta@sigma-systems.com> wrote:
>  
>  
> 
> I am using the Call framework of Axis1.2 for C++. I am able to send a
> request successfully with that but however the problem starts when I get the
> reply. My SOAP reply looks like : 
> 
> <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
> xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
> xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> 
> 
> <soapenv:Body> 
> 
> <ns1:getIntValueResponse
> soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
> xmlns:ns1="com.adaptiva.cclient"> 
> 
> <getIntValueReturn href="#id0"/> 
> 
> </ns1:getIntValueResponse> 
> 
> <multiRef id="id0" soapenc:root="0"
> soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
> xsi:type="xsd:int"
> xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">15 
> 
> </multiRef> 
> 
> </soapenv:Body> 
> 
> </soapenv:Envelope> 
> 
> But Axis returns me lines only till </ns1:getIntValueResponse>. From the
> multiref element onwards all the xml is wiped off. 
> 
> Does Axis support and recognise multiref elements? And if it does then any
> idea why I do not get the complete response ?

Mime
View raw message