axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From vijay ponnavolu <vponnav...@yahoo.com>
Subject Re: newbie running samples
Date Tue, 26 Oct 2004 04:18:59 GMT
Hi Samisa,

I have configured my apache to port 9000, I have tried
http://<ipadds>:9000/axis and it displays the axis
page.

--vijay
--- Samisa Abeysinghe <samisa_abeysinghe@yahoo.com>
wrote:

> Have you accessed the http://localhost/axis with
> your browser and verified that the server is
> running OK?
> 
> Looking at the error:
> > "AxisTransportException: HTTP transport Error not
> > found"
> 
> It is most likely that the web server is sending an
> error with "not found" message.
> This happens if your web server cannot resolve the
> URL given by Axis client.
> 
> In case you try to access base
> http://localhost/axis/ with browser and run into
> problems; See if
> you have the server.wsdd file in the correct
> location as specified by
> $AXISCPP_DEPLOY/etc/axiscpp.conf; Also check if the
> lib path names given in server.wsdd are
> correct.
> 
> Assuming that you are using 1.3 final release, try
> running:
> ./base http://localhost/axis/base
> 
> Note that you have to give the full end point URL.
> 
> Alternatively, Axis C++ 1.3 comes with
> simple_axis_server.
> You could run that and see if that works.
> 
> See section 11 of
> http://ws.apache.org/axis/cpp/lininstall-guide.html
> for info on how to get
> simple axis server working.
> 
> Thanks,
> Samisa...
> 
> --- vijay ponnavolu <vponnavolu@yahoo.com> wrote:
> 
> > Hi,
> > 
> > I am tunning Axis-1.3 on Redhat 7.3 and I am using
> > Apache 2.05, expat 1.95.
> > 
> > I have the environ. var AXISCPP_HOME and
> > AXISCPP_DEPLOY, and LD_LIBRARY_PATH pointing to
> right
> > dirs.
> > 
> > I am trying to run the sample ..bin/base which was
> > intalled by compiling and installing Axis from
> > scratch(not the binaries).
> > 
> > I get the error:
> > 
> > "AxisTransportException: HTTP transport Error not
> > found"
> > 
> > and if I run it as ...bin/base <ipaads>:port to
> whihc
> > apache has been configured it says:
> > 
> > "AxisTransportException: Cannot open channel to
> remote
> > end, shutting down channel"
> > 
> > Anyone willing to shed some light on why these
> errors
> > are showing up.
> > 
> > Thank in advance,
> > vijay
> > 
> > 
> > 		
> > _______________________________
> > Do you Yahoo!?
> > Declare Yourself - Register online to vote today!
> > http://vote.yahoo.com
> > 
> 
> 
> 
> 		
> __________________________________
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! Mail Address AutoComplete - You start. We
> finish.
> http://promotions.yahoo.com/new_mail 
> 



		
_______________________________
Do you Yahoo!?
Express yourself with Y! Messenger! Free. Download now. 
http://messenger.yahoo.com

Mime
View raw message