axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Samisa Abeysinghe <samisa_abeysin...@yahoo.com>
Subject Re: Apache 1.3.31 With Axis 1.3 Beta Not able to Start : 8437 Aborted $HTTPD
Date Mon, 27 Sep 2004 05:19:57 GMT
Hi,
    Have you set AXISCPP_DEPLOY and AXISCPP_HOME as a normal user with no super user rights?
    In other words; does root account have access to these env variables when starting apache?
Samisa...

--- Tobias Gustafsson <tobias.gustafsson@honeywell.com> wrote:

> Hi,
> 
> I have the same problem, but a little bit different setup. Apache
> (2.0.45) aborts saying
> 
> child pid 5530 exit signal Aborted (6)
> child pid 5531 exit signal Aborted (6)
> child pid 5532 exit signal Aborted (6)
> ...
> 
> Built everything from source on Fedora Core 2 (2.6.8-1.521)
> 
> axis 1.3 beta (--with-apache2=path --with-expat=path)
> w3c-libwww-5.4.0 (--with-extension --enable-reentrant --with-expat=path)
> expat-1.95.8
> httpd-2.0.45
> 
> ldd $AXISCPP_DEPLOY/lib/lib*.so gives no unresolved dependencies.
> 
> Followed the Linux installation instructions, but prefixed to a custom
> directory (/home/tgu/install/pc.) LD_LIBRARY_PATH was set to include
> library paths prior to apache startup.
> 
> Any thoughts?
> 
> Best regards,
> Tobias
> 
> ons 2004-09-22 klockan 01.48 skrev Ananth Kini:
> > Hi All , 
> > 
> >  I have the following configuration on RedHat Linux 2.4.21-9
> > 
> > Apache 1.3.31 built from source and installed in /usr/local/apache
> > 
> > Expat 1.95.7 built from source and installed in /usr/local/expat
> > 
> > Axis 1-3 Beta  built with apache and Expat options installed at
> > /usr/local/axis_deploy
> > 
> >  I am able to build Axis with --with-apache and --with-expat option .
> > I have the $axiscpp_deploy/lib and $expat_home/lib in the
> > LD_LIBRARY_PATH.
> > 
> >   However when i try to start apache i am getting the following error
> > 
> > ./apachectl: line 189:  8437 Aborted                 $HTTPD
> > ./apachectl start: httpd could not be started
> > 
> > I have followed all the steps in linux installation guide and given
> > all the read permission on the apache, expat and axis_deploy
> > directory's (chmod 777) . I have tried it by installing apache
> > multiple times with the same result.  
> > 
> > Any idea what might be going wrong ?
> > 
> > Regards
> > kini
> 
> 



		
__________________________________
Do you Yahoo!?
Y! Messenger - Communicate in real time. Download now. 
http://messenger.yahoo.com

Mime
View raw message