axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Susantha Kumara" <susan...@opensource.lk>
Subject RE: Apache 2.0.49 and Axis C++ 1.2 beta
Date Thu, 01 Jul 2004 09:43:30 GMT
Actually this is a known bug. 

The server side should work without configuring AxisTransport (unless
your soap server is going to be and intermediary - Feature that Axis C++
has not implemented yet).

Could you please add a bug to Jira.  

Thanks,

Susantha
---

> -----Original Message-----
> From: Katayama, Yoshio [mailto:Yoshio.Katayama@iona.com]
> Sent: Thursday, July 01, 2004 3:29 PM
> To: Apache AXIS C User List
> Subject: RE: Apache 2.0.49 and Axis C++ 1.2 beta
> 
> > Are you sure that you have the other dependent dynamic libraries in
> > place (as specified by axiscpp.conf). The following (actual
> > name depends
> > on the platform),
> >
> > AxisTransport
> > AxisXMLParser
> 
> I did not configure AxisTransport.
> It worked when AxisTransport was configured.
> Thanks,
> 
> Yoshio
> 
> > > -----Original Message-----
> > > From: Katayama, Yoshio [mailto:Yoshio.Katayama@iona.com]
> > > Sent: Thursday, July 01, 2004 2:36 PM
> > > To: axis-c-user@ws.apache.org
> > > Subject: Apache 2.0.49 and Axis C++ 1.2 beta
> > >
> > > I tried to run Axis C++ 1.2 beta and Apache 2.0.49
> > > but failed to start Apache httpd.
> > > It seems that AxisServer.dll of Axis C++ 1.2 beta does
> > > not work properly with Apache 2.0.49.
> > > When I replaced AxisServer.dll of Axis C++ 1.2 beta with
> > > AxisServer.dll of Axis C++ 1.2 alpha, Apache could start.
> > > Does anyone know tips to work?
> > >
> > > I'm using binary distribution for Windows.
> > >
> > > Yoshio
> >
> >


Mime
View raw message