axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Scharinger, Florian" <florian.scharin...@joanneum.at>
Subject RE: Samples does not run, no deployed services available
Date Wed, 26 May 2004 08:47:37 GMT
Hi Susantha ,

Thx for your response. I will check the TCPmonitor and will report back.


Florian.

> -----Original Message-----
> From: Susantha Kumara [mailto:susantha@opensource.lk] 
> Sent: Wednesday, May 26, 2004 10:36 AM
> To: 'Apache AXIS C User List'
> Subject: RE: Samples does not run, no deployed services available
> 
> 
> Did you check the SOAP message that the server sends using 
> tcpmonitor ?. Tcpmonitor is a Axis Java applet that you can 
> use to check tcp packets. You can see the soap fault and get 
> the idea where it is wrong.
> 
> ---
> 
> Susantha Kumara
> Virtusa (pvt) Ltd.
> Office : +94112714385
> Mobile : +94777420453
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Scharinger, Florian [mailto:florian.scharinger@joanneum.at]
> > Sent: Monday, May 24, 2004 7:27 PM
> > To: axis-c-user@ws.apache.org
> > Subject: Samples does not run, no deployed services available
> > 
> > Hi there,
> > 
> > I already posted (an unanswered) message two weeks ago, when I had 
> > problems connecting to a WebService (Invoke success, CheckMessage 
> > fails).
> > 
> > Still, this does not work.
> > 
> > I also figured out, that the provided samples (e.g. 
> Calculator) do NOT 
> > work (properly). When using the SimpleAxisServer.exe, the return
> result
> > of the Calculator is always the first passed parameter.
> > ---
> > Calculator.exe localhost 8080 add 7 5
> > Sending Requests to Server http://localhost:8080 ........
> > 
> > Result : 7
> > ---
> > 
> > Thus I opened the calculator client source with VS.NET, and 
> debugged:
> > 
> >  Although
> > int Calculator::add(int Value0, int Value1)
> > {
> > [...]
> > 	if (AXIS_SUCCESS == m_pCall->Invoke())
> > [...]
> > }
> > returns AXIS_SUCCESS, the method fails actually!
> > 
> > The problem is in clientaxisengine.cpp, method:
> > int ClientAxisEngine::Process(Ax_soapstream* pSoap)
> > {
> > [...]
> > 	pService = g_pWSDDDeployment->GetService(pchService);
> > [...]
> > }
> > Method 'GetService' returns NULL, because the member 
> > 'm_DeployedServices' (wsdddeployment.cpp) is NULL.
> > 
> > 
> > This brings me to the end: Do I have to deploy the /sample/
> WebServices
> > somewhere additionally (or programmatically)?
> > 
> > 
> > I really appreciate an answer, otherwise we have to go via JNI to a
> Axis
> > Java Stub Client :(
> > 
> > 
> > Florian.
> > 
> > 
> > 
> > /------------------------------------------------------------------\
> >   Florian Scharinger
> >   Institute of Information Systems & Information Management
> >   JOANNEUM RESEARCH Forschungsgesellschaft mbH
> >   Steyrergasse 17, A-8010 Graz, AUSTRIA
> > 
> >   phone:  +43-316-876-1219                   fax: +43-316-876-1191
> >   web:    http://www.joanneum.at/iis
> >   e-mail: mailto:florian.scharinger@joanneum.at
> > \------------------------------------------------------------------/
> > 
> 
> 

Mime
View raw message