axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Roshan Weerasuriya <ros...@opensource.lk>
Subject Re: Samples fail when run severaltimes
Date Thu, 15 Apr 2004 05:19:12 GMT
hi,

We need to figure out and work on this problem.

rgds,
Roshan

At 03:35 PM 4/14/2004 +0200, you wrote:
>Same thing happens to me when testing samples base and doclitbase. If
>one is executed, the other does not work until apache is restarted:
>
>--------------------------------------------------------------
>[scam@budhcp16981 client]$ ./base
>Usage :
>  ./base <server> <port>
>
>Sending Requests to Server http://localhost:80 ........
>
>invoking echoString...
>hello world hello world successful
>invoking echoStringArray...
>successful
>invoking echoInteger...
>successful
>invoking echoIntegerArray...
>successful
>invoking echoFloat...
>successful
>invoking echoFloatArray...
>successful
>invoking echoStruct...
>successful
>invoking echoStructArray...
>successful
>invoking echoVoid...
>successful
>invoking echoBase64...
>successful
>Returned String :
>some string that is sent encoded to either base64Binary or hexBinary
>invoking echoDate...
>successful
>invoking echoHexBinary...
>successful
>Returned String :
>some string that is sent encoded to either base64Binary or hexBinary
>invoking echoDecimal...
>successful
>invoking echoBoolean...
>successful
>
>[scam@budhcp16981 client]$ ./doclitbase
>Usage :
>  ./doclitbase <server> <port>
>
>Sending Requests to Server http://localhost:80 ........
>
>invoking echoString...
>failed
>invoking echoStringArray...
>failed
>failed
>Done
>invoking echoInteger...
>failed
>invoking echoIntegerArray...
>failed
>invoking echoFloat...
>failed
>invoking echoFloatArray...
>failed
>invoking echoStruct...
>failed
>invoking echoStructArray...
>failed
>invoking echoVoid...
>successful
>invoking echoBase64...
>failed
>invoking echoDate...
>failed
>invoking echoHexBinary...
>failed
>invoking echoDecimal...
>failed
>invoking echoBoolean...
>failed
>---------------------------------------------------------
>
>If I restart apache and run them in reverse order, the results are:
>
>----------------------------------------------------------
>[root@budhcp16981 Axis]# ../bin/apachectl restart
>
>[scam@budhcp16981 client]$ ./doclitbase
>Usage :
>  ./doclitbase <server> <port>
>
>Sending Requests to Server http://localhost:80 ........
>
>invoking echoString...
>successful
>invoking echoStringArray...
>successful
>successful
>Done
>invoking echoInteger...
>successful
>invoking echoIntegerArray...
>successful
>invoking echoFloat...
>successful
>invoking echoFloatArray...
>successful
>invoking echoStruct...
>successful
>invoking echoStructArray...
>successful
>invoking echoVoid...
>successful
>invoking echoBase64...
>successful
>Returned String :
>some string that is sent encoded to either base64Binary or hexBinary
>invoking echoDate...
>successful
>invoking echoHexBinary...
>successful
>Returned String :
>some string that is sent encoded to either base64Binary or hexBinary
>invoking echoDecimal...
>successful
>invoking echoBoolean...
>successful
>
>[scam@budhcp16981 client]$ ./base
>Usage :
>  ./base <server> <port>
>
>Sending Requests to Server http://localhost:80 ........
>
>invoking echoString...
>Segmentation fault
>-------------------------------------------------------------------
>
>It's kinda strange, we still didn't have time to debug it.
>
>Istvan
>
> > The problem remains. Once you build all from scratch and run the
>samples for the first time all works fine.
> > But when samples are tried multiple times, they start working 
> differently time to time.




Mime
View raw message