axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Samisa Abeysinghe <samisa_abeysin...@yahoo.com>
Subject RE: Samples fail when run severaltimes
Date Thu, 22 Apr 2004 05:35:34 GMT
Hi All,
    Has anybody got a clue on why this is happening?
Thanks,
Samisa...

--- Susantha Kumara <susantha@opensource.lk> wrote:
> Hi Istvan,
>  
> This problem is reported early too and now trying to figure out what the
> cause. Odd thing is that this problem never occurs on windows. I guess
> that the problem here is at transport layer or dynamic library loading
> area.
>  
> If you find any clue let us know too.
>  
> Thanks,
>  
> Susantha
>  
> -----Original Message-----
> From: Zolyomi Istvan (EXT-IT-Guru/Budapest)
> [mailto:Ext-Istvan.Zolyomi@nokia.com] 
> Sent: Wednesday, April 14, 2004 7:35 PM
> To: axis-c-user@ws.apache.org
> Subject: Re: Samples fail when run severaltimes
>  
> Same thing happens to me when testing samples base and doclitbase. If
> one is executed, the other does not work until apache is restarted:
>  
> --------------------------------------------------------------
> [scam@budhcp16981 client]$ ./base
> Usage :
>  ./base <server> <port>
>  
> Sending Requests to Server http://localhost:80 <http://localhost/>
> ........
>  
> invoking echoString...
> hello world hello world successful
> invoking echoStringArray...
> successful
> invoking echoInteger...
> successful
> invoking echoIntegerArray...
> successful
> invoking echoFloat...
> successful
> invoking echoFloatArray...
> successful
> invoking echoStruct...
> successful
> invoking echoStructArray...
> successful
> invoking echoVoid...
> successful
> invoking echoBase64...
> successful
> Returned String :
> some string that is sent encoded to either base64Binary or hexBinary
> invoking echoDate... successful invoking echoHexBinary... successful
> Returned String : some string that is sent encoded to either
> base64Binary or hexBinary invoking echoDecimal... successful invoking
> echoBoolean... successful
>  
> [scam@budhcp16981 client]$ ./doclitbase
> Usage :
>  ./doclitbase <server> <port>
>  
> Sending Requests to Server http://localhost:80 <http://localhost/>
> ........
>  
> invoking echoString...
> failed
> invoking echoStringArray...
> failed
> failed
> Done
> invoking echoInteger...
> failed
> invoking echoIntegerArray...
> failed
> invoking echoFloat...
> failed
> invoking echoFloatArray...
> failed
> invoking echoStruct...
> failed
> invoking echoStructArray...
> failed
> invoking echoVoid...
> successful
> invoking echoBase64...
> failed
> invoking echoDate...
> failed
> invoking echoHexBinary...
> failed
> invoking echoDecimal...
> failed
> invoking echoBoolean...
> failed
> ---------------------------------------------------------
>  
> If I restart apache and run them in reverse order, the results are:
>  
> ----------------------------------------------------------
> [root@budhcp16981 Axis]# ../bin/apachectl restart
>  
> [scam@budhcp16981 client]$ ./doclitbase
> Usage :
>  ./doclitbase <server> <port>
>  
> Sending Requests to Server http://localhost:80 <http://localhost/>
> ........
>  
> invoking echoString...
> successful
> invoking echoStringArray...
> successful
> successful
> Done
> invoking echoInteger...
> successful
> invoking echoIntegerArray...
> successful
> invoking echoFloat...
> successful
> invoking echoFloatArray...
> successful
> invoking echoStruct...
> successful
> invoking echoStructArray...
> successful
> invoking echoVoid...
> successful
> invoking echoBase64...
> successful
> Returned String :
> some string that is sent encoded to either base64Binary or hexBinary
> invoking echoDate... successful invoking echoHexBinary... successful
> Returned String : some string that is sent encoded to either
> base64Binary or hexBinary invoking echoDecimal... successful invoking
> echoBoolean... successful
>  
> [scam@budhcp16981 client]$ ./base
> Usage :
>  ./base <server> <port>
>  
> Sending Requests to Server http://localhost:80 <http://localhost/>
> ........
>  
> invoking echoString...
> Segmentation fault
> -------------------------------------------------------------------
>  
> It's kinda strange, we still didn't have time to debug it.
>  
> Istvan
>  
> > The problem remains. Once you build all from scratch and run the
> samples for the first time all works fine. 
> > But when samples are tried multiple times, they start working 
> > differently time to time.
>  
>  
>  
> 



	
		
__________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Photos: High-quality 4x6 digital prints for 25
http://photos.yahoo.com/ph/print_splash

Mime
View raw message