axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Girish Kumar (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (AXIS2C-1535) Getting HTTP Status Code as 0 instead of 408
Date Thu, 03 Feb 2011 07:14:29 GMT
Getting HTTP Status Code as 0 instead of 408
--------------------------------------------

                 Key: AXIS2C-1535
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-1535
             Project: Axis2-C
          Issue Type: Bug
          Components: core/clientapi
            Reporter: Girish Kumar


I am using WSF CPP 2.1.0 version to build a web service client which I believe is internally
build on top of AXIS2C 1.6.0 version. I am observing that Axis is returning HTTP Status Code
of web service operation as 0 whenever remote Web Server is not reachable or operation times
out. It should instead return 408 code in such scenario. Correct status code of 200 is returned
for successful operation.

I am using following code snippet to get the HTTP Status Code.

MyServiceStub *myService = new MyServiceStub(axis2ClientHomeString, serviceUriString);
MyInputObject myInput;
// Setting input parameters here...
MyFaultObject myFault;
MyOutputObject *myOutput = myService->MyOperation(&myInput, &myFault);
int httpStatusCode = axis2_svc_client_get_http_status_code( myService->getServiceClient()->getAxis2SvcClient(),
Environment::getEnv());

Please let me know if this mechanism is correct. Am I missing something in the code?

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: c-dev-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: c-dev-help@axis.apache.org


Mime
View raw message