axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Amila Jayasekara (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (RAMPARTC-136) sec_echo fails to build
Date Sat, 22 Jan 2011 07:58:43 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/RAMPARTC-136?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12985073#action_12985073
] 

Amila Jayasekara commented on RAMPARTC-136:
-------------------------------------------

Hi,
 I faced the same issue when trying to install Rampart/C in ubuntu. But the cause is somewhat
different. First i didnt have libtoolize and aclocal installed. Therefore autogen.sh was giving
errors. I installed 2.2.6b version of libtool. But when i try to build samples i got following
error,

  Making all in callback
make[2]: Entering directory `/home/amila/development/apache/axis2/C/src/rampartc-src-1.3.0/samples/callback'
/bin/bash ../libtool --tag=CC   --mode=compile gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I.. -I ../../include
-I/home/amila/development/apache/axis2/C/installation/include/axis2-1.6.0    -g -O2 -D_LARGEFILE64_SOURCE
-g3 -O0 -ansi -Wall  -Wno-implicit-function-declaration -MT pwcb.lo -MD -MP -MF .deps/pwcb.Tpo
-c -o pwcb.lo pwcb.c
../libtool: line 835: X--tag=CC: command not found
../libtool: line 868: libtool: ignoring unknown tag : command not found
../libtool: line 835: X--mode=compile: command not found
../libtool: line 1002: *** Warning: inferring the mod
....
...

This error was due to the libtool version i installed. Locally generated libtool uses a wrong
variable for "echo". We can easily fix this by adding following line to start of libtool script
in local folder.

echo="echo"

Thanks
AmilaJ


> sec_echo fails to build
> -----------------------
>
>                 Key: RAMPARTC-136
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/RAMPARTC-136
>             Project: Rampart/C
>          Issue Type: Bug
>          Components: samples
>    Affects Versions: 1.3.0
>         Environment: Ubuntu 9.04, i386 Dual Core E2200, VirtualBox VM
>            Reporter: Jay Sullivan
>            Assignee: Malinda Kaushalye Kapuruge
>            Priority: Blocker
>
> After I build the Rampart/C 1.3.0 samples, it tells me "samples successfuly build. To
run echo client cd to client/sec_echo and run update_n_run.sh"...so I do this:
>   $ cd client/sec_echo
>   $ sh update_n_run.sh 
>   Copying latest module to client_repo
>   ./update_n_run.sh: line 10: ./sec_echo: No such file or directory 
> The script update_n_run.sh is trying to execute "./sec_echo", which doesn't exist.The
output from the samples build seems to imply that there was something wrong with libtool.
I don't know what could possibly be causing this.
> I've posted an article online that gives more detail on the issue: http://petio.org/2009/08/27/status.html

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: c-dev-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: c-dev-help@axis.apache.org


Mime
View raw message