axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dumindu Pallewela (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (AXIS2C-1361) xpath fails when chile elements are prefixed
Date Fri, 03 Apr 2009 08:49:12 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-1361?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Dumindu Pallewela updated AXIS2C-1361:
--------------------------------------

    Attachment: test_xpath.c

This seems to work fine. Please look at the attached program.

> xpath fails when chile elements are prefixed
> --------------------------------------------
>
>                 Key: AXIS2C-1361
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-1361
>             Project: Axis2-C
>          Issue Type: Bug
>          Components: xml/om
>            Reporter: Damitha Kumarage
>         Attachments: test_xpath.c
>
>
> xpath 
> Envelope/Header/Topic
> does not work for following
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
>       <soapenv:Header xmlns:wsa="http://www.w3.org/2005/08/addressing">
>          <aip:Topic xmlns:aip="http://apache.org/aip">synapse/event/test</aip:Topic>
>          .....
>          .....
> But work for
> <Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
>       <Header xmlns:wsa="http://www.w3.org/2005/08/addressing">
>          <Topic xmlns:aip="http://apache.org/aip">synapse/event/test</aip:Topic>
>          .....
>          .....

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message