axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Supun Kamburugamuva <supu...@gmail.com>
Subject Re: downloaded axis2/c 1.4 cannot load rampart/c module when start axis2_http_serve
Date Thu, 12 Mar 2009 16:36:57 GMT
I think required libraries for Rampart/c are not in your path i.e. openssl.
Try depends.exe and make sure all the dlls required by rampart/c is in path.

Supun

On Thu, Mar 12, 2009 at 5:19 AM, Raymond Zhou <raywang999@yahoo.com> wrote:

> Hi All,
>
> I downloaded axis2/c 1.4 binary build and rampart/c 1.2 binary build, and I
> followed steps to do the configurations, I am having trouble starting
> axis2_http_server.exe when I engaged rampart/c. If I don't engage rampart/c,
> I have no problem at all, I can start the http server, and ran the client
> examples. But when I engaged the rampart/c, I got the following error and
> axis2_http_server.exe won't start:
>
> ==========
> [Wed Mar 11 17:02:14 2009] [debug]
> ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1306)
> axis2_dep_engine_load_module_dll: DLL path is :
> ..//modules/rampart/mod_rampart.dll
> [Wed Mar 11 17:02:14 2009] [error] ..\..\util\src\class_loader.c(161)
> dlerror reason: Something went wrong loading the DLL. If you happen to see
> this message, please note that getting the exact error form Windows is a
> TODO. And if possible please help fix it. :)
> [Wed Mar 11 17:02:14 2009] [error]
> ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1424) Loading module description
> rampart failed
> [Wed Mar 11 17:02:14 2009] [error]
> ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1588) Adding new module rampart to
> the deployment engine failed
> [Wed Mar 11 17:02:14 2009] [error]
> ..\..\src\core\deployment\repos_listener.c(136) Repository listener
> initialization failed
> [Wed Mar 11 17:02:14 2009] [error]
> ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(788) dep_engine repos listener
> creation failed, folder name is ../
> [Wed Mar 11 17:02:14 2009] [error]
> ..\..\src\core\deployment\conf_init.c(64) Loading deployment engine failed
> for repository ../.
> [Wed Mar 11 17:02:14 2009] [error]
> ..\..\src\core\transport\http\receiver\http_receiver.c(127) unable to create
> private configuration contextfor repo path ../
> [Wed Mar 11 17:02:14 2009] [error]
> ..\..\src\core\transport\http\server\simple_axis2_server\http_server_main.c(215)
> Server creation failed: Error code: 34 :: Repository listener initialization
> failed
> ==========
>
> To engage rampart/c, I did the following:
> (1) Added <module ref="rampart"/> to axis2.xml
> (2) add follwoing phase under <phaseOrder type="outflow">
>
>    <phaseOrder type="outflow">
>         <!-- Other Phases-->
>         <phase name="Security"/>
>    </phaseOrder
>
> (3) Copied rampart/c 1.2 module to axis2/c modules.
> (4) Copied samples\server\sec_echo to %AXIS2C_HOME%\services
>
> Has anyone been successful using rampart/c? I am trying to use rampart/c in
> a web service client componet which I am successfully using axis2/c 1..5.
>
> Thanks much in advance!
> Ray
>
>


-- 
Software Engineer, WSO2 Inc
http://wso2.org
supunk.blogspot.com

Mime
View raw message