axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Supun Kamburugamuva <supu...@gmail.com>
Subject Re: Cannot start axis2_http_server.exe from command line
Date Wed, 11 Mar 2009 02:56:18 GMT
Did you try to start by removing services and modules?

Supun

On Wed, Mar 11, 2009 at 3:01 AM, Raymond Zhou <raywang999@yahoo.com> wrote:

> Hi All,
>
> I have been using axis2/c for a while in my web service client component. I
> has been successful. I built the axis2/c libraries (version 1.5) by myself,
> and I am working in windows XP platform. When building the libraries, I
> enabled openSSL, and use guththila XML parser.
>
> Now encounter a very strange problem when I try to start
> axis2_http_server.exe. Seems like I am getting a windows system error, here
> is the error message from the pop up windows when I start
> axis2_http_server.exe from command line:
>
> =======
>  axis2_http_server.exe has encountered a problem and needs to close. We are
> sorry for the inconvenience.
>   If you were in the middle of something, the information you were working
> on might be lost.
>  Please tell Microsoft about this problem.
>  .....
> =======
>
> Strange thing is, if I use the downloaded binary version of axis2/c, I was
> able to start the axis2_http_server.exe without problem.
>
> Any clue what might be going on?
> Thanks!
> Ray
>
>


-- 
Software Engineer, WSO2 Inc
http://wso2.org
supunk.blogspot.com

Mime
View raw message