axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <indra.sha...@sungard.com>
Subject SV: Problems with axis2c source
Date Thu, 11 Sep 2008 07:46:32 GMT
Thanks!

/Indra


-----Ursprungligt meddelande-----
Från: Supun Kamburugamuva [mailto:supun06@gmail.com]
Skickat: to 2008-09-11 07:02
Till: Apache AXIS C Developers List
Ämne: Re: Problems with axis2c source
 
I'm using curl-7.15.1.

Supun..

On Wed, Sep 10, 2008 at 7:27 PM, <indra.sharma@sungard.com> wrote:

> Thank you very much for your quick reply!
> It seems (like you said) that I'm missing the curl-files (curl.h). I
> downloaded curl-7.19.0 but it seems to be a different version than the one
> needed....do you know what version of curl I should use?
>
> Thank you for your time
>
> /Indra Sharma
>
>
> -----Ursprungligt meddelande-----
> Från: Supun Kamburugamuva [mailto:supun06@gmail.com]
> Skickat: on 2008-09-10 12:01
> Till: Apache AXIS C Developers List
> Ämne: Re: Problems with axis2c source
>
> It seems that axis2_http_sender is failed to load. Please check weather
> this
> file is in the Path. If axis2_http_sender is in the Path make sure that all
> the dependent libraries of the axis2_http_sender is in the path. For
> example
> if you build with OpenSSL, these libraries should be in the path. You can
> easily done this by using depends.exe in windows and ldd command in Linux.
>
> Supun..
>
> On Wed, Sep 10, 2008 at 2:47 PM, <indra.sharma@sungard.com> wrote:
>
> > Hello!
> > I have installed axis2c latest release binary dist. and it works well =
> > but what I really want is to use the source distr. I have compiled the =
> > source but the server doesn't start. I have tested to switch the lib =
> > files from the src-lib to the bin-lib (just to see if the src-lib files =
> > are ok) and it works for all files except with the axis2_http_sender.dll
> =
> > (from the src-lib). Has anyone encountered this problem before? I have =
> > compiled the source following the instructions on the axis2c web site.=20
> >
> > This is my log file for the source dist.:
> >
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [info]  Starting Axis2 HTTP server....
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [info]  Apache Axis2/C version in use : 1.5.0
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [info]  Server port : 9090
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [info]  Repo location : ../
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [info]  Read Timeout : 60000 ms
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) =
> > axis2_handler_t *request_uri_based_dispatcher added to the index 0 of =
> > the phase Transport
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) =
> > axis2_handler_t *addressing_based_dispatcher added to the index 1 of the
> =
> > phase Transport
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) =
> > axis2_handler_t *rest_dispatcher added to the index 0 of the phase =
> > Dispatch
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) =
> > axis2_handler_t *soap_message_body_based_dispatcher added to the index 1
> =
> > of the phase Dispatch
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) =
> > axis2_handler_t *soap_action_based_dispatcher added to the index 2 of =
> > the phase Dispatch
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) =
> > axis2_handler_t *dispatch_post_conditions_evaluator added to the index 0
> =
> > of the phase PostDispatch
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) =
> > axis2_handler_t *context_handler added to the index 1 of the phase =
> > PostDispatch
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [debug] =
> > ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(233) No custom dispatching =
> > order found. Continue with the default dispatching order
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [debug] =
> > ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(378) Module addressing found in
> =
> > axis2.xml
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [error] =
> > ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(898) Transport sender is NULL =
> > for transport http, unable to continue
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [error] =
> > ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(261) Processing transport =
> > senders failed, unable to continue
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [error] =
> > ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(752) Populating Axis2 =
> > Configuration failed
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [error] =
> > ..\..\src\core\deployment\conf_init.c(64) Loading deployment engine =
> > failed for repository ../.
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [error] =
> > ..\..\src\core\transport\http\receiver\http_receiver.c(127) unable to =
> > create private configuration contextfor repo path ../
> > [Mon Sep 08 14:17:33 2008] [error] =
> >
> ..\..\src\core\transport\http\server\simple_axis2_server\http_server_main=
> > .c(215) Server creation failed: Error code: 133 :: XML builder done with
> =
> > pulling. Pull parser cannot pull any more
> >
> >
> > Thank you for your time
> >
> > Sincerely
> > Indra Sharma
> >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: axis-c-dev-unsubscribe@ws.apache.org
> > For additional commands, e-mail: axis-c-dev-help@ws.apache.org
> >
> >
>
>
> --
> Software Engineer, WSO2 Inc
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-c-dev-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-c-dev-help@ws.apache.org
>



-- 
Software Engineer, WSO2 Inc


Mime
View raw message