axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Samisa Abeysinghe <>
Subject Re: Issue talking to Axis2/C on IIS
Date Tue, 03 Jun 2008 17:09:42 GMT
Asankha C. Perera wrote:
> Supun / Samisa
>>> We have send a request using the full URL with  the POST method. But 
>>> it seems that IIS discards the request before it give the control to 
>>> the IIS module. So it seems like it is a bug in the IIS itself.
>> Apparently. the full URL works for GET but not for POST with IIS.
> AFAIK, the full URL in the POST and the HTTP 1.1 "Host" header are 
> used when messages travel via proxies.. and also according to some 
> tests done with .Net, IIS does seem to work with the full URL (however 
> I didn't see this myself, but Ruwan will be able to share this info).. 
> maybe you can check against .Net and see if there is a difference..

What is the client you guys are using to send the full URL in the 
request? We used tcpmon to resend the message wit had modified URL. We 
also used telnet to test this. But a hint on the client you are using 
would be helpful to debug.


> asankha
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> For additional commands, e-mail:
> ------------------------------------------------------------------------
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG. 
> Version: 8.0.100 / Virus Database: 269.24.6/1480 - Release Date: 6/3/2008 7:00 AM

Samisa Abeysinghe 
Director, Engineering; WSO2 Inc. - "The Open Source SOA Company"

To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message