axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dave Meier (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Issue Comment Edited: (AXIS2C-1043) Rampart/C module fails to load when running in IIS
Date Thu, 06 Mar 2008 17:44:58 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-1043?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12575800#action_12575800
] 

hoodoo99 edited comment on AXIS2C-1043 at 3/6/08 9:44 AM:
------------------------------------------------------------

Hi Senaka,

I tried the configurations below with building axis2/c and rampart/c and all failed.

Here are the configurations I tried:

VS2003 /MD   -fails to load mod_rampart.dll
VS2003 /MT   -fails to load mod_rampart.dll
VS2005 /MD   -CRT error starting IIS: R6034 - attempt to load C runtime library incorrectly.
 It said mod_axis2_IIS.dll was the problem when trying to load it as a filter.
VS2005 /MT   -fails to load mod_rampart.dll

Here is what I get in my axis2 log file for the cases where it "fails to load mod_rampart.dll":

[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1259) axis2_dep_engine_load_module_dll:
DLL path is : F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/addressing/axis2_mod_addr.dll
[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(141) Object loaded successfully
[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1259) axis2_dep_engine_load_module_dll:
DLL path is : F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/logging/axis2_mod_log.dll
[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(141) Object loaded successfully
[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1259) axis2_dep_engine_load_module_dll:
DLL path is : F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/rampart/mod_rampart.dll
[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(80) axutil_class_loader_load_lib
failed: F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/rampart/mod_rampart.dll

I added the last debug message, so I know the LoadLibrary call is what fails.

Thanks,

-Dave.


      was (Author: hoodoo99):
    Hi,

I submitted the issue below last night as I was unable to get rampart/c to work with the IIS
module in axis2/c.  I also tried rebuilding with /MT and still was unable to get it working.
 Does anyone know what the problem might be?  Dependency Walker shows that I have all the
necessary dlls, so I'm stumped.

Here are the configurations I tried:

VS2003 /MD   -fails to load mod_rampart.dll
VS2003 /MT   -fails to load mod_rampart.dll
VS2005 /MD   -CRT error starting IIS: R6034 - attempt to load C runtime library incorrectly.
 It said mod_axis2_IIS.dll was the problem when trying to load it as a filter.
VS2005 /MT   -fails to load mod_rampart.dll

Here is what I get in my axis2 log file for the cases where it "fails to load mod_rampart.dll":

[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1259) axis2_dep_engine_load_module_dll:
DLL path is : F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/addressing/axis2_mod_addr.dll
[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(141) Object loaded successfully
[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1259) axis2_dep_engine_load_module_dll:
DLL path is : F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/logging/axis2_mod_log.dll
[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(141) Object loaded successfully
[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1259) axis2_dep_engine_load_module_dll:
DLL path is : F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/rampart/mod_rampart.dll
[Thu Mar 06 09:36:52 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(80) axutil_class_loader_load_lib
failed: F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/rampart/mod_rampart.dll

I added the last debug message, so I know the LoadLibrary call is what fails.

Thanks,

-Dave.

  
> Rampart/C module fails to load when running in IIS
> --------------------------------------------------
>
>                 Key: AXIS2C-1043
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-1043
>             Project: Axis2-C
>          Issue Type: Bug
>          Components: core/transport
>    Affects Versions: Current (Nightly)
>         Environment: Windows XP, IIS 5.1
>            Reporter: Dave Meier
>
> I am using Rampart/C and Axis2/C and I cannot get it to work when running in IIS.  Everything
works fine when running from the axis2_http_server.exe but fails when I use IIS.
> The Rampart module is failing to load and I am not sure why.  I traced it to the LoadLibrary
call failing.  I have rebuilt both Axis2/C and Rampart/C several times and checked all the
settings.  I am not sure why it is not loading.
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) axis2_handler_t
*request_uri_based_dispatcher added to the index 0 of the phase Transport
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) axis2_handler_t
*addressing_based_dispatcher added to the index 1 of the phase Transport
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) axis2_handler_t
*rest_dispatcher added to the index 0 of the phase Dispatch
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) axis2_handler_t
*soap_message_body_based_dispatcher added to the index 1 of the phase Dispatch
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) axis2_handler_t
*soap_action_based_dispatcher added to the index 2 of the phase Dispatch
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) axis2_handler_t
*dispatch_post_conditions_evaluator added to the index 0 of the phase PostDispatch
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121) axis2_handler_t
*context_handler added to the index 1 of the phase PostDispatch
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(233) no custom
dispatching order found continue with default dispatching order
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(384) module
addressing found in axis2.xml
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(141) Object loaded successfully
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(141) Object loaded successfully
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\repos_listener.c(93) axis2_repos_listener_create_with_folder_name_and_dep_engine:
folder_name=F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\repos_listener.c(103) axis2_repos_listener_create_with_folder_name_and_dep_engine:
after axis2_repos_listener_create
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\repos_listener.c(115) axis2_repos_listener_create_with_folder_name_and_dep_engine:
after axis2_dep_engine_get_file_flag
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\repos_listener.c(123) axis2_repos_listener_create_with_folder_name_and_dep_engine:
after axis2_ws_info_list_create_with_dep_engine
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\repos_listener.c(137) axis2_repos_listener_create_with_folder_name_and_dep_engine:
after axis2_dep_engine_get_axis_conf
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\repos_listener.c(147) axis2_repos_listener_create_with_folder_name_and_dep_engine:
after axis2_repos_listener_set_conf
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1259) axis2_dep_engine_load_module_dll:
DLL path is : F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/addressing/axis2_mod_addr.dll
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(141) Object loaded successfully
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1259) axis2_dep_engine_load_module_dll:
DLL path is : F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/logging/axis2_mod_log.dll
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(141) Object loaded successfully
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(1259) axis2_dep_engine_load_module_dll:
DLL path is : F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/rampart/mod_rampart.dll
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\util\src\class_loader.c(80) axutil_class_loader_load_lib
failed: F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32/modules/rampart/mod_rampart.dll
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [debug] ..\..\src\core\deployment\repos_listener.c(153) AXIS2_ERROR_REPOS_LISTENER_INIT_FAILED
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [error] ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(768) dep_engine
repos listener creation failed, folder name is F:/TeamTrack701/software/contrib/axis2c/Win32
> [Wed Mar 05 17:49:21 2008] [error] ..\..\src\core\deployment\conf_init.c(67) dep engine
load failed. conf value is NULL

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message